Zakupy #3

26 października 2016 14:52 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Saturna u mnie niet - ale zanajdę, jak napiszesz, że warto....

Ja musiałam zamówić on-line, z odbiorem w sklepie, bo normalnie jej na stanie nie mieli.
27 października 2016 08:57 / 3 osobom podoba się ten post
Ostatnie moje zakupy. Z Balei lubię ten płyn miceralny - kosztuje chyba 2,95 za 400ml. Bardziej lubię wodę miceralną z Loreala, ale w promocji kosztuje 13zł za 200ml, więc Balea się bardziej opłaca. Używałam też Garniera, ale on mnie trochę w oczy szczypie. Ten lotion do ciała nic szczególnego. Kolejny raz się przekonałam, że wszelkie balsamy do ciała Balei w takich opakowaniach są słabe. 

Na kolejnym zdjęciu chipsy - takiego smaku jeszcze nie jadłam i są bardzo dobre. Polecam:)

Później prezenty dla chrześniaka - trabant mnie totalnie rozczulił. Są też bajki dla niego i darmowa płyta z piosenkami dla dzieci z DM. 

Na koniec świąteczna osłonka na doniczkę - 6 takich nabyłam i będą w nich stały małe choinki na święta. Albo białe gwiazdy betlejemskie. Się zobaczy. 
27 października 2016 09:21 / 5 osobom podoba się ten post
Ja znowu pokusiłam się na Dm ale zakupy udane
27 października 2016 09:25 / 6 osobom podoba się ten post
Przecudnej urody kozaczki na podróż idealne,zawsze kupuję nr większe
27 października 2016 09:42 / 2 osobom podoba się ten post
Z gazetki:
W Marktkauf w promocji
Może ktoś skorzysta.

27 października 2016 10:23
Malina

Przecudnej urody kozaczki na podróż idealne,zawsze kupuję nr większe

Świetne - jaka to marka? Może też takie poszukam. 
27 października 2016 11:11
Malina

Ja znowu pokusiłam się na Dm ale zakupy udane

Też używam tego szamponu,dla mnie jest najlepszy jaki dotychczas używałam,nie potrzebuję już odżywki żeby łatwo rozczesac wlosy. Nie mogę dopatrzyć się co to jest to na pierwszym miejscu SELSUN,to jakieś witaminy na ładniejszą opalenizne,czy krem?
27 października 2016 12:03 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Saturna u mnie niet - ale zanajdę, jak napiszesz, że warto....

W Kauflandzie czesto bywa. W promocjach roznych.
27 października 2016 12:10 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Świetne - jaka to marka? Może też takie poszukam. 

Wichurka to napytek z lidla za marną kasę,ale wygodne fajnie mi się w nich śmiga,były jeszcze jasny beż
27 października 2016 12:12 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Też używam tego szamponu,dla mnie jest najlepszy jaki dotychczas używałam,nie potrzebuję już odżywki żeby łatwo rozczesac wlosy. Nie mogę dopatrzyć się co to jest to na pierwszym miejscu SELSUN,to jakieś witaminy na ładniejszą opalenizne,czy krem?

A nie selsun to już produkt apteczny 17e to szampon jak ktoś ma dolegliwości związane z zapaleniem mieszka włosowego.
27 października 2016 12:24
Intensiv Colorcreme schwarz 2.0 Mam wieczny problem z odrostami i jakoś nigdy sama nie umiałam sobie ich zakryc tak żeby na dłużej starczyło. Kupiłam tą farbę tylko kolor Champagner,bez przekonania nałozyłam na odrosty i jestem bardzo,bardzo zadowlona. Nie dosyc ,ze wyszło perfekcyjnie to już od kilku myć się trzyma.
27 października 2016 12:26
Malina

Wichurka to napytek z lidla za marną kasę,ale wygodne fajnie mi się w nich śmiga,były jeszcze jasny beż

Ile zapłaciłaś, bo są bardzo ładne.
27 października 2016 12:41 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Intensiv Colorcreme schwarz 2.0 Mam wieczny problem z odrostami i jakoś nigdy sama nie umiałam sobie ich zakryc tak żeby na dłużej starczyło. Kupiłam tą farbę tylko kolor Champagner,bez przekonania nałozyłam na odrosty i jestem bardzo,bardzo zadowlona. Nie dosyc ,ze wyszło perfekcyjnie to już od kilku myć się trzyma.

Jak chcę sobie kolor odświezyć, to używam Loreala Casting kolor  swietlisty blond. Dobry preparat i przy balayagu. O, a tym osobom, którym przy rozjaśnianiu kurczak na głowie wyszedł, to polecam też z Castinga satynowy blond. Ładnie przełmuje żółcie i wychodzi naturalny kolor. Tylko że blondów z castinga to w Niemczech raczej dostać nie można.
Popatrzę za farbą, którą podałaś- jaki ci kolor odrostów wyszedł, bo Champagner to jasny odcień?
27 października 2016 12:49 / 5 osobom podoba się ten post
Przed wyjazdem do Niemiec zawsze robię ombrę bo to się najlepiej sprawdza. Włosy mam ciemne i odrosty były strasznie widoczne przy balyayagu czy nawet zwykłych pasemkach. Niemniej jednak na ombrze też z czasem było widac odrosty. Nie jest łatwo dobrać tak farbę przy ciemnych włosach żeby płynnie przechodziła od ciemnego w jasny,no a mnie się to udało Bardzo pilnowałam czasu farbowania i od skóry są o dwa tony ciemniejsze niż na samym końcu. No ja jestem zachwycona, tym bardziej ,że sama sobie farbowałam.
27 października 2016 14:20
fioletowa.mysz

W Kauflandzie czesto bywa. W promocjach roznych.

Dzięki.
W mojej metropolii Kauflanda też nie ma, ale zaraz do domu jade, a tam mam wszystko w zasięgu - dam rade - tylko dalej nie wiem, czy warte toto zachodu.