Zakupy #3

05 listopada 2016 20:15 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Dzisiaj zakupiłam w sklepie ogrodniczym ceratę na stół w kuchni (dla syna) :-)
Nie wiem czy podoba mi się cerata czy Pani ekspedientka :-) 

Optuję za ekspedientką  Zmieniasz preferencje ??
05 listopada 2016 22:30
Wie ktoś może czy w dm są zioła szwedzkie Bittnera?
05 listopada 2016 23:04 / 9 osobom podoba się ten post
Pojechałam dziś ze najomym na przerwie do Francji na zakupy po winko dobre i przy okazji kupiłam sobie kurtkę . ...zieloną z kapturem z odpinaną podpinką  z dużymi kieszeniami , właściwie to taki płaszczyk kurtka . Jestem mega , mega zadowolona oglądałam w Niemczech, ale mi coś tam nie za bardzo pasowały .......ta kosztowała 80 euro 
Podpinka też jest fajna jasno beżowa . ......ja to mam szczęście , bo o takiej marzyłam . ....
05 listopada 2016 23:08 / 4 osobom podoba się ten post
Dodam , że we Francji można kupić fajne rzeczy w promocji, inne niż w Niemczech czy Szwajcarii..
Pojadę jeszcze po sukienkę na wesele syna.... 
06 listopada 2016 09:57 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

Pojechałam dziś ze najomym na przerwie do Francji na zakupy po winko dobre i przy okazji kupiłam sobie kurtkę . ...zieloną z kapturem z odpinaną podpinką  z dużymi kieszeniami , właściwie to taki płaszczyk kurtka . Jestem mega , mega zadowolona oglądałam w Niemczech, ale mi coś tam nie za bardzo pasowały .......ta kosztowała 80 euro 
Podpinka też jest fajna jasno beżowa . ......ja to mam szczęście , bo o takiej marzyłam . ....

hej,jak na zakupy jezdzisz do Francji to masz stelle gdzies przy granicy?pytam bo może jestesmy obie saarland?
06 listopada 2016 10:50 / 2 osobom podoba się ten post
Perfumy są we Francji też dużo tańsze niż w Niemczech. Przynajmniej 10 lat temu tak było:)
06 listopada 2016 11:26
dakota

hej,jak na zakupy jezdzisz do Francji to masz stelle gdzies przy granicy?pytam bo może jestesmy obie saarland?

Jestem w Miejscowości Weil am Rhein . ...graniczy też   Bazyleją ...a ty gdzie jesteś ? 
06 listopada 2016 11:27 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Perfumy są we Francji też dużo tańsze niż w Niemczech. Przynajmniej 10 lat temu tak było:)

Dziękuję za info . .sprawdzę . ..
06 listopada 2016 11:35 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

Jestem w Miejscowości Weil am Rhein . ...graniczy też   Bazyleją ...a ty gdzie jesteś ? 

no tak granica jest długa..ja w saarbruecken,a juz myslałam ze ktoś jest blisko
06 listopada 2016 11:42
Pamiętam, że jak wpadłam do paryskiej Sephory to cała dzika byłam :)
06 listopada 2016 11:54
A co warto kupować we Francji?
06 listopada 2016 11:58 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Optuję za ekspedientką :lol1: Zmieniasz preferencje ??

Dobrze optujesz, podoba mi się ekspedientka ))))) taka ładna, zgrabna i dużo gada jak ja )))) 
Fajna kandydatka na przyszywaną "córunię"  
06 listopada 2016 17:11 / 1 osobie podoba się ten post
dakota

Ola, jestem teraz jakieś 30 km od Ciebie, ale ja niemobilna, wiesz. W Theley jestem do 3.12. 
18 listopada 2016 08:57
Czy ktoś mial może zegarek firmy Hugo Boss? Jak przedstawia sie jakość? Zastanawiam się czy kupić. Nie dla siebie poniewaz nie za bardzo podobają mi się ich damskie modele,ale dla brata. Kończy 18 lat i postanowiłam mu sprezentować coś porządniejszego. Doszłam do wniosku,że dobry zegarek będzie niezłą opcją prezentową.Zrobiłam sobie rozpoznanie w sieci i całkiem spodobały mi się zegareki tej firmy.Co sądzicie ?
18 listopada 2016 09:02
jagnak

Czy ktoś mial może zegarek firmy Hugo Boss? Jak przedstawia sie jakość? Zastanawiam się czy kupić. Nie dla siebie poniewaz nie za bardzo podobają mi się ich damskie modele,ale dla brata. Kończy 18 lat i postanowiłam mu sprezentować coś porządniejszego. Doszłam do wniosku,że dobry zegarek będzie niezłą opcją prezentową.Zrobiłam sobie rozpoznanie w sieci i całkiem spodobały mi się zegareki tej firmy.Co sądzicie ?

Wszystko zależy od zasobności portfela.
Ja jednak doradzałbym kupno zegarka firmy, która specjalizuje się w produkcji zegarków /np. Festina ma niedrogie modele - sam posiadam/.
Hugo Boss tego nie robi i zegarek pod ich marką pewnie jest produkowany masowo przez jakieś "małe chińskie rączki".
Chyba, że ma być tylko ładny, to kupuj...