Papryka faszerowana sosik pomidorowy ,jogur no i herbatka:gotowanie:

Papryka faszerowana sosik pomidorowy ,jogur no i herbatka:gotowanie:
Czy to dzis jakis dzien,specjalny,ze duzo osob robi papryke faszetowana ? Ja tez robilam i taka jedna niepowtarzalna tez,ale ona sie nie liczy,bo mi pomysla skradla:-)
witam wszystkich mam podopieczną która ma problemy z przełykaniem, ciągle mi się krztusi. Mieliście kiedyś taki przypadek? co gotować takiej osobie?
Kasza kusku z warzywami i gotowaną wieprzowiną:-)dla sie gotowałam
Syn zrobił mamie frytki i pierś z kurczaka
to ide do syna na obiad :-)
Czemu do syna?,ponieważ ja tu nie gotuję tylko on,
chciałam zjeść coś innego.Mam dość pyrów mimo,
że lubię:-)
kuskus to nie moje klimaty.Wyroslem z kaszki:-)
Oczywiscie ze trzeba urozmaicic posilki
Ja mam tak samo, jeszcze jak bylam we wrzesniu to PDP chleb jadla, teraz to juz tylko papki, a na sniadanie, platki owsiane albo zupa mleczna i to zmiksowana, owoce albo dobrze starte, albo banan z mlekiem miksowany, ziemniaki to tylko puure,ale najczesciej to zupy tam mozna kawalek mieska wrzucic wszystko zmiksowac i powoli karmic, no chyba ze Pdp sama jeszcze je. :)
Moja zmienniczka w dzien zmiany podawała jej chleb, ale ona wkłada do buzi do pełnego wogóle tego nie gryzie,wole nie ryzykować. Raz mi się dość mocno zakrztusiła ;-( zaczełam jej zupy miksować a na sniadanie ryż na mleku. Chciała bym jej to troche urozmaicić. W Polsce jest kisiel, ale tu tego nie widziałam ;-(. Ciężko jest karmić taką osobe wszystko zmiksowane nie smakuje za ciekawie.
Moja zmienniczka w dzien zmiany podawała jej chleb, ale ona wkłada do buzi do pełnego wogóle tego nie gryzie,wole nie ryzykować. Raz mi się dość mocno zakrztusiła ;-( zaczełam jej zupy miksować a na sniadanie ryż na mleku. Chciała bym jej to troche urozmaicić. W Polsce jest kisiel, ale tu tego nie widziałam ;-(. Ciężko jest karmić taką osobe wszystko zmiksowane nie smakuje za ciekawie.
Czy to dzis jakis dzien,specjalny,ze duzo osob robi papryke faszetowana ? Ja tez robilam i taka jedna niepowtarzalna tez,ale ona sie nie liczy,bo mi pomysla skradla:-)
Sradła nie skradła tam ! ....trochę ściągnęła i od razu skradła ....patrzta ją ! szefowa kuchni w pięciogwiazdkowym hotelu, psia kostka ! :-)..... A jutro co robisz ? kraby zapiekane w cieście francuskim , czy ośmiorniczki ? ....:-)....jutro tez skradnę pomysła ..tralalalala :-)