Witam. Chciałabym załozyć sobie przed wyjazdem konto walutowe.Czy możęcie doradzić jaki bank ma obecnie darmowe konta tego rodzaju?
Witam. Chciałabym załozyć sobie przed wyjazdem konto walutowe.Czy możęcie doradzić jaki bank ma obecnie darmowe konta tego rodzaju?
A ja mam pytanie jeżeli macie bezpłatne te konta to pewnie nie posiadacie kart do nich.
Mi karte proponowali,ale nie chciałm bo mi niepotrzebna,euro wypłacam tylko w PL,na dowód.Karta płatna jest 1x w roku ,ale nie wiem ile.Tzn.pierwsza darmowa ,nastepne płatne.
Mi karte proponowali,ale nie chciałm bo mi niepotrzebna,euro wypłacam tylko w PL,na dowód.Karta płatna jest 1x w roku ,ale nie wiem ile.Tzn.pierwsza darmowa ,nastepne płatne.
Tak jak Michalinka wyżej pisała trzeba pochodzić po różnych bankach, w każdym jest jakieś ale!! Albo potrącają za przelew z zagranicy jakiś procent od przelewu, albo za kartę ( napewno) albo za wypłaty z banku. Wszystko zależy tez jakie konto kogoś satysfakcjonuje. Jeden chce kartę aby mieć ze sobą a drugiemu wystarczy bez.
Plus opłata miesięczna za kartę, + wypłaty z bankomatów.
Ja mam w wbk też bezpłatnie