Zmarl Bodziu Kaczynski:-(ulubieniec mojej mamy :-(
Do Gorzowa Wlkp. z okolic Frankfurtu M
Mój też. Miałam zaszczyt byc na koncercie poświęconym J.Kiepurze, który własnie Bogusław Kaczyński prowadził. Wielki człowiek, wielka klasa i wielka wiedza. Szkoda, wielka szkoda. :(
Czekałam kto pierwszy przyśle mi zyczenia w dzisiejszym dniu. No i mam z pieknym rysunkiem naszego domu. Czekam na nastepne. A babciom wszystkim tym na wyjeździe i tym w domu zyczę duzo usmiechów i przytulania od wnucząt.
Tak. Wielka szkoda. Bardzo lubiłam go słuchać. Mówił ciekawie i piękną polszczyzną. A wydawało się, że doszedł w miarę do siebie po wylewie. Jednak to prawda, że mózg powoli zaczyna obumierać i tym osobom raczej późna starość nie jest pisana. Piszę raczej ponieważ wszystkie osoby, które znałam w pl zmarły w parę lat po przebytym wylewie tylko moja babcia tutaj w de ma się dobrze i tak zaczynam powoli obstawiać, że stówki może doczekać.
Po tym opisie, też przyznam rację Mirce..... jesteś kobietą sukcesu, jesteś przebojow, po prostu erfolgleich. :disco::tanczy::-)
No Zosiu nie mow tak hop , nie z wszystkimi tak sie da. Andrea trafiła do ludzi. Doceniaja jej pracę i traktuja tak jak nalezy. Nie wszedzie tak jest, moge cos na ten temat napisać. A pogadac to sobie mozna tylko czy wszyscy posłuchają?