Gdyby można było dawać minusy,to trochę bym Koleżance(po fachu)dała.No,cóż.Będę Panią mijać dużym łukiem.Żegnam.
Gdyby można było dawać minusy,to trochę bym Koleżance(po fachu)dała.No,cóż.Będę Panią mijać dużym łukiem.Żegnam.
Nerwowo??? No nie zartuj :-) Nie ma w tym nic nerwowego.Raczej taka mala uwaga,a nie sadze,ze bezpodstawna,bo mile to nie bylo.Ale niewazne :)
Oleńko, nie zniechęcaj się. Tutaj od pewnego czasu panuje epidemia. Mery Ky to fajna dziewucha i o ile się nie mylę, też śląska, tak jak Ty.
A w ogole to cieszę się, że co raz częsciej się pojawiasz. Jak bu ktoś tu chciał Ci zrobić jakiegoś figla, to ma ode mnie w dziub. Aleksja to moja wieloletnia koleżanka. Opiekunka z większym niż ja stażem i proszę tu nic jej nie imputować:-)
Oleńko, nie zniechęcaj się. Tutaj od pewnego czasu panuje epidemia. Mery Ky to fajna dziewucha i o ile się nie mylę, też śląska, tak jak Ty.
A w ogole to cieszę się, że co raz częsciej się pojawiasz. Jak bu ktoś tu chciał Ci zrobić jakiegoś figla, to ma ode mnie w dziub. Aleksja to moja wieloletnia koleżanka. Opiekunka z większym niż ja stażem i proszę tu nic jej nie imputować:-)
Mysle,ze to wszystko przez pogode.Ba,nawet pewna jestem.Od kilku dni mamy koszmar w pracy.Gubia nam sie mieszkancy,ktorzy na ogol sa spokojni i jak najbardziej znajduja sie w rzeczywistosci...ale cos ostatnio nie!Wzmagaja sie wszelkie dolegliwosci bolowe,nadwrazlwosc..i takie rozne inne dziwne sprawy.Tak! to pogoda winna temu.
:aniolki:Dodziu...no nie wiem co napisac! Moze tylko tyle,ze takie starcia maja swoje pozytywne strony,a takich sie staram trzymac.Mam na mysli,ze cos sie dzieje...a nie tylko tiu,tiu,tiu...to nudne :-)
MeryKy..ja Cie rozumiem,ale czasem...;Nie umia szczimać naprężenio :-) "Po prostu,nie czytam na biezaco forum..bo inne sprawy mam :-)
To ja nieśmiało w temacie cusik zapodam:
http://praca.interia.pl/news-zus-dostal-bron-do-walki-z-oszustami,nId,2361505
A co to dla nas oznacza?
Czy tu wpisujemy tylko linki do artykułów które coś oznaczaja dla opiekunek?
A co oznacza, a to że wszelakim firmom cięzej bedzie robic przekrety kiedy zaprzestają placenia składek. Tylko tyle.
Czy tu wpisujemy tylko linki do artykułów które coś oznaczaja dla opiekunek?
A co oznacza, a to że wszelakim firmom cięzej bedzie robic przekrety kiedy zaprzestają placenia składek. Tylko tyle.
A ja sobie weszłam ot tak aby wczorajszą kłótnię ze spokojem przetrawić, a tu znów "surprise", kłótni " niet". Normalnie czary- mary. Elfinka porządnie się zdenerwowała. Elfinko! No co Ty! Tylko spokój może nas uratować. A tak a propos pogody i wiatrów to nie ma się co śmiać. W Afryce rozróżnia się wiele gatunków wiatrów. Są wśród nich takie, które powodują rozdraażnienie, a nawet okresowe ogrniczenie poczytalności psychicznej. W niemieckiej TV cały czas zapowiadają orkany i sztormy. Może jakiś szczególnie złośliwy wczoraj grasował po Dojczlandii i stąd ta zadyma. Moja babcia też chodzi zła jak osa. Dobrze, że latać i bzyczeć nie potrafi..... choć kto ją tam wie. Może wszystko przede mną.
Dziękuję, ja spokojna jak głaz.
Zostało przeniesione:
http://opiekunki24.pl/forum/temat/2690/o-wszystkim-i-o-niczym/dlaczego-lubimy-kogos-lub-nie-lubimy-albo-jestesmy-obojetni/page/109#613085
Hej Mery! Nic złego nie miałam na myśli. Zastanawiałam się po prostu czy to coś dla nas znaczy czy też nie i to wszystko.