Tak, ma być burza śnieżna. Jutro do godz.11 muszą wszyscy zejść. No bez ubezpieczenia, to rzeczywiście dziwne. Poza tym, nie ma z nim żadnego kontaktu.
Tak, ma być burza śnieżna. Jutro do godz.11 muszą wszyscy zejść. No bez ubezpieczenia, to rzeczywiście dziwne. Poza tym, nie ma z nim żadnego kontaktu.
Tereniu ,ale tak naprawdę to każdy sport jest ekstremalny.Nawet gra w brydża, bo zawału można dostać:)Człowiek już tak ma ,że potrzebuje do życia adrenaliny,ryzyka,dreszczyku.Tyle ,ze jeden mniej a drugi więcej.A góry to pasja,silniejsza od wszystkiego.Podobnie jak np.samotne żeglowanie po oceanach.Czy inne ,równie szalone zajęcia:)
Akcja ratunkowa zakończona ze względu na pogodę.Mackiewicz bez szans.
https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/akcja-ratunkowa-pod-nanga-parbat-warunki-pogodowe-uniemozliwiaja-dotarcie-do-tomasza/48emf9q?utm_source=Interakcja&utm_medium=Share&utm_campaign=BigShare
Wyobrażam sobie co Rodzina przeżywa jak przerwano akcję ratunkową.
No to ja jestem wyjątkiem bo tej adrenaliny nie potrzebuje. No....może tylko w pewnych sytuacjach :-)
Ja uważam, że adrenalinoholizm dotyka częściej mężczyzn. Znam takiego jednego ...... mój mąż osobisty, który bez tego hormonu nie potrafi prowadzić samochodu....hihihi.
Wykup mu jazdę samochodem rajdowym :D Dobry prezent.
Szukam jakiegoś programu do budżetu domowego. Czy coś polecacie ?
Szukam jakiegoś programu do budżetu domowego. Czy coś polecacie ?