Rób co dnia, koniecznie, o to chodzi w tych wyzwaniach żeby przerabiać materiał co dnia. Na twoim miejscu bym wybrała 5 minut.:pisanie na forum:
Dziękuję za radę

Rób co dnia, koniecznie, o to chodzi w tych wyzwaniach żeby przerabiać materiał co dnia. Na twoim miejscu bym wybrała 5 minut.:pisanie na forum:
Staszku ja już nie muszę się uczyć. :-) Za to lubię rozwiązywać krzyżówki żeby mózg poćwiczył. :-)
Staszku ja już nie muszę się uczyć. :-) Za to lubię rozwiązywać krzyżówki żeby mózg poćwiczył. :-)
Dusiu, Gusiu róbta co chceta byle wam dobrze w życiu było. :aniolki: Lubię krzyzówki, raz na kilka dni kupię i rozwiązuję. Moja mama dawno temu też spędzała czas przy krzyżówkach... Może to od niej przejęłam to zamiłowanie. Kiedyś byłam wkręcona w politykę, wiadomości po wiadomościach. Od kiedy wyłączyłam to stare czarne pudło- żyje się lepiej. :-)
Dziękuję,wczoraj zainstalowałam już sobie tę apkę i trochę poprzegladalam. Zdecydowałam się póki co na 15 minutowe lekcje,tryb "poważny "chociaż nie wiem,co to oznacza. Jeszcze nie zaczęłam,chcę robić to rano bo mam dużo wolnego czasu ale dzisiaj...zapomniałam :-). Będę sobie angielski przypominać,z niemieckim nie mam problemu.