Nasze postanowienia noworoczne

11 stycznia 2025 17:35 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dziękuję,wczoraj zainstalowałam już sobie tę apkę i trochę poprzegladalam. Zdecydowałam się póki co na 15 minutowe lekcje,tryb "poważny "chociaż nie wiem,co to oznacza. Jeszcze nie zaczęłam,chcę robić to rano bo mam dużo wolnego czasu ale dzisiaj...zapomniałam :-). Będę sobie angielski przypominać,z niemieckim nie mam problemu.

Rób co dnia, koniecznie, o to chodzi w tych wyzwaniach żeby przerabiać materiał co dnia. Na twoim miejscu bym wybrała 5 minut.
11 stycznia 2025 17:49 / 2 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Rób co dnia, koniecznie, o to chodzi w tych wyzwaniach żeby przerabiać materiał co dnia. Na twoim miejscu bym wybrała 5 minut.:pisanie na forum:

5 min za mało, kiedyś uczyłam się już angielskiego 
Dziękuję za radę 
11 stycznia 2025 17:50 / 2 osobom podoba się ten post
Magdalenka

Staszku ja już nie muszę się uczyć. :-) Za to lubię rozwiązywać krzyżówki żeby mózg poćwiczył. :-)

Krzyżówki i książki to moje hobby. Czytam non stop. 
11 stycznia 2025 18:16 / 2 osobom podoba się ten post
Magdalenka

Staszku ja już nie muszę się uczyć. :-) Za to lubię rozwiązywać krzyżówki żeby mózg poćwiczył. :-)

Ja też już nic nie muszę a wszystko mogę 😉
I mogę robić to co chcę. Teraz zachciało mi się uczyć angielskiego 😄
12 stycznia 2025 14:33 / 2 osobom podoba się ten post
Dusiu, Gusiu róbta co chceta byle wam dobrze w życiu było. Lubię krzyzówki, raz na kilka dni kupię i rozwiązuję. Moja mama dawno temu też spędzała czas przy krzyżówkach... Może to od niej przejęłam to zamiłowanie. Kiedyś byłam wkręcona w politykę, wiadomości po wiadomościach. Od kiedy wyłączyłam to stare czarne pudło- żyje się lepiej.
12 stycznia 2025 19:08
Magdalenka

Dusiu, Gusiu róbta co chceta byle wam dobrze w życiu było. :aniolki: Lubię krzyzówki, raz na kilka dni kupię i rozwiązuję. Moja mama dawno temu też spędzała czas przy krzyżówkach... Może to od niej przejęłam to zamiłowanie. Kiedyś byłam wkręcona w politykę, wiadomości po wiadomościach. Od kiedy wyłączyłam to stare czarne pudło- żyje się lepiej. :-)

Nigdy nie byłam podatna na wkręty pochodzące z mediów - czy to net czy tv. Wiadomo, że czy to własciciele stacji telewizyjnych, czy portali internetowych kierują się na ogół zyskiem i świetnie potrafią grać na ludzkich emocjach. I o to chodzi - im większe zamieszanie wywołają , tym większy zarobek . A wiadomo jaka jest natura ludzka - zwłaszcza w necie - szybko wyłazi szydło z worka.