Dowcipy i anegdoty #4

28 kwietnia 2016 19:57 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Tu mi potrzebny prawdziwy killer. wybieram zawsze ale to naprawde zawsze Lou Lou, sama chemia,pasuje jak ulal :)

Lou Lou to babcia robi codziennie.Tak samo jak Sru Sru i Siu Siu...W tym jest mistrzynia pewnie.
28 kwietnia 2016 19:58 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

No, ja też mam fioła na tym punkcie. Toma Forda niszowe wypróbuj Black Orchid. Poisonow to nie lubię za bardzo , ten hipnotc dla mnie za słodki,ew ten pierwszy Poison, ale Diora Addict , to jak najbardziej. W necie można kupić odlewki, jak chcesz wyprobowac jakiś zapach, bo wiadomo, trzeba go ponosić, zanim się zdecydujesz. Na Odlewki.pl mają oryginalne i często mają zapachy już nie tak powszechnie sprzedawane. Tam dostałam własnie jeden z moich ulubionych, a niedostępnych już w sklepach.

Mam Black Orchid ale nie zawsze sie na mnie komponuje. Hipnotic naprawde na mnie pachnie samym drzewem sandalowym,wanilia gdzies tam w tle pogrywa ale taka surowa. Nic slodkiego. Pasuje do mnie,naprawde. Perfum mam sporo. Z pare setek butelek, To moje hobby. Duzo kupuje ale tez duzo dostaje za darmo bo czasami popelniam recenzje;) Unikatowe,wycofane z rynku perfumy mozna trafic w USA,na ebayu. Tylko cena troche zwala z nog. A niszowe to juz wyzsza szkola jazdy.Ale da sie trafic.
28 kwietnia 2016 19:59 / 6 osobom podoba się ten post
Wielka kumulacja. Stoi dziennikarz pod budką Lotto i robi wywiady.
Podjeżdża facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta:
- Co pan zrobiłby z tą wygraną.
Facet myśli i mówi:
- No to większe mieszkanie, poloneza...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet polonezem. Dziennikarz pyta:
- A co pan by zrobił?
- No, to jakiś dom, mercedes...
- A reszta?
- Reszta na konto.
Podjeżdża facet mercolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie...
- Taaak, no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...
- A reszta?
- A reszta niech czeka!
28 kwietnia 2016 20:00 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Mam Black Orchid ale nie zawsze sie na mnie komponuje. Hipnotic naprawde na mnie pachnie samym drzewem sandalowym,wanilia gdzies tam w tle pogrywa ale taka surowa. Nic slodkiego. Pasuje do mnie,naprawde. Perfum mam sporo. Z pare setek butelek, To moje hobby. Duzo kupuje ale tez duzo dostaje za darmo bo czasami popelniam recenzje;) Unikatowe,wycofane z rynku perfumy mozna trafic w USA,na ebayu. Tylko cena troche zwala z nog. A niszowe to juz wyzsza szkola jazdy.Ale da sie trafic.

Jak dobry pampers babcia zmontuje to tez zwala z nog...
28 kwietnia 2016 20:02 / 5 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

No własnie u mnie się ta wanilia wybija, trochę mnie "mgli " od tego. Ale własnie te z nutą jaśminu i to takiego wytrawnego, mrocznego ze mną dobrze współgrają. Dlatego ten Alien. Jeszcze Bvlgari "Jasmin noir",  ale te to lubię w dzien nosić, są jak na mój gust dość lekkie.
'
28 kwietnia 2016 20:04 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

No własnie u mnie się ta wanilia wybija, trochę mnie "mgli " od tego. Ale własnie te z nutą jaśminu i to takiego wytrawnego, mrocznego ze mną dobrze współgrają. Dlatego ten Alien. Jeszcze Bvlgari "Jasmin noir",  ale te to lubię w dzien nosić, są jak na mój gust dość lekkie.
'

Czy to dziewczyny lubicie czy dowcipy robicie :)
28 kwietnia 2016 20:06 / 3 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Czy to dziewczyny lubicie czy dowcipy robicie :)

Mleczko, jest gdzieś temat o perfumach, ale cięzko teraz znależć , a nawet już, to by było trudno pisać,  zeby się tam jakiś wirus nie pojawił :)
28 kwietnia 2016 20:09 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

'

Ja mam Perfum de tolette firmy Bourjois Kobako i to nie jest dowcip hi, hi, hi
28 kwietnia 2016 20:11 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

'

Jasmin Noir to na mnie powala. Az oczy lzawia :)) Nigdy nie nazwalabym ich lekkimi. Na kazdej kobiecie inaczej ,fajnie. Przynajmniej na ulicy nie woniejemy tak samo...:))
28 kwietnia 2016 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Mleczko, jest gdzieś temat o perfumach, ale cięzko teraz znależć , a nawet już, to by było trudno pisać,  zeby się tam jakiś wirus nie pojawił :)

Nie, nie, to zadna dygresja z mojej strony. Tylko wachlarz zapachow mnie powala, Ja tam wole Brutala
28 kwietnia 2016 20:13 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Jasmin Noir to na mnie powala. Az oczy lzawia :)) Nigdy nie nazwalabym ich lekkimi. Na kazdej kobiecie inaczej ,fajnie. Przynajmniej na ulicy nie woniejemy tak samo...:))

Ale patrz Myszo, niby mamy te same aparaty węchowe, a wrażenia tak rózne :)
28 kwietnia 2016 20:14 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Ja mam Perfum de tolette firmy Bourjois Kobako i to nie jest dowcip hi, hi, hi:-)

Uwazam ,ze do toalety zdecydowanie lepszy jest Domestos... ale tego tez moge sprobowac...
28 kwietnia 2016 20:15 / 3 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Nie, nie, to zadna dygresja z mojej strony. Tylko wachlarz zapachow mnie powala, Ja tam wole Brutala :-)

No no, jak Maargolcia pisała, po Brutalu to Blaue Flacken można mieć :)

A wiesz, nie pamiętam tego zapachu :)
28 kwietnia 2016 20:16 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ale patrz Myszo, niby mamy te same aparaty węchowe, a wrażenia tak rózne :)

Tak.Jestescie takie same aparaty...Ciekawe czy wrazenia bylyby rozne...
28 kwietnia 2016 20:17 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

No no, jak Maargolcia pisała, po Brutalu to Blaue Flacken można mieć :)

A wiesz, nie pamiętam tego zapachu :)

Pamietam i trafnie pisala.