Wiesz co Amelka i Ty to nie moja bajka,wiec proszę nie odnoś sie do moich postów,Dziękuję

Wiesz co Amelka i Ty to nie moja bajka,wiec proszę nie odnoś sie do moich postów,Dziękuję
No nie wiem czy to przez ciebie ten dobry charakter przemawia . Jesteś zarozumiala kobieta. Nie masz szcunk do nikogo . A starsi ludzie robią bardzo zle wrazenie na tobie . Nie wiem co robisz w opiece ? Juz dawno określiłaś sie jako czlowiek pisząc brzydko o starszych opiekunkach wyjeżdżających do pracy . Nie wiesz nawet dlaczego one jadą , może rodzinie pomagają a może na starośc potrzebuja na leki zarobić. I ty piszesz o życzliwosci ? Siedz dalej w tych bajkach tylko twoich :-)
A powiedz co przemawia przez Ciebie ze mnie oceniasz nie znając mnie co? przez Twoje durne uwagi kilka dziewczyn stąd zwiało i już ich nie ma tu,jak również przez głupie uwagi i docinki Amelki,jak można kogoś oceniać,psycholoczka sie znalazła.A prawda jest jak dup....a każdy ma swoją,I jeszcze raz ja przez twoje głupie teksty nie mam zamiaru zwiewać,i proszę jeszcze raz nie odnoś sie do moich wpisów będę wdzięczna,ja głupotę omijam kołem.
Nie, Margaritko, nie są- czasem trzeba używać różnego rodzaju manewrów, żeby się wpasowac w sytuację i zapanowac nad chaosem, bo to o to chodzi.
Ty jesteś inteligentną, dobrą osobą, masz skrupuły, dylematy, a twój PDP ich nie ma. Jeżeli jest zdrowym na umyśle człowiekiem i stosuje takie manewry, jakie opisałaś, to chyba najlepiej porozmawiać z nim wprost i jasno określic swoje stanowisko. Tak spekuluję ja- Ty jesteś na miejscu i to do Ciebie należy ocena sytuacji i decyzja co do dalszego postępowania.
Nie przejmuj się niezbyt przemyślanymi komentarzami- dziewczyny miały dobre intencje- chiba :-)
Jak chcesz pogadać to moja emalia jest do dyspozycji- to z wdzięczności za zaoferowaną protezę :))).
Dzięki.Nie udaje mi się wejsć na Twój profil....Proszę,napisz do mnie lub wyślij "pustego" maila a ja napiszę, jak będę miała wene twórczą...:aniolki:
Słuchaj Tiny ! Ja nawet jej słucham :-)
A jak Ci starczy weny tworczej to do mnie tez mozesz pisac :-)
Bardzo fajne, nawet stosuję się do tych rad, z tym, że numer 7 stawiam na pierwszym miejscu:-)
A ja znam trzy prawdy . I wystarczy :-))))
Bo leniuch jesteś...:lol2:...i nie chce Ci się 7 prawd zapamiętać:-)
Niestety najczęściej stosowana ... :-)
A to jest; prawda , szczera prawda i g...... no prawda :-))))