Na wyjeździe #32

22 lutego 2016 17:11 / 6 osobom podoba się ten post
Cześć i czołem! :) Dawno nie zaglądałam tutaj a chyba jeszcze dawniej nie pisałam. Zapracowana jestem. ;) Żartuję. Nie aż tak bardzo, ale powynajdowałam sobie różne fajne zajęcia i ani się obejrzę a już zamykam dzień. Do 3 kwietnia siedzę jeszcze w Niemczech. To wstępny termin, ale jeśli się utrzyma, to wychodzi na to, że urodziny spędzę w podróży. To nic. :) A nawet fajny początek urlopu.
Tęsknię za kotem... :(
22 lutego 2016 18:23
giunta

Cześć i czołem! :) Dawno nie zaglądałam tutaj a chyba jeszcze dawniej nie pisałam. Zapracowana jestem. ;) Żartuję. Nie aż tak bardzo, ale powynajdowałam sobie różne fajne zajęcia i ani się obejrzę a już zamykam dzień. Do 3 kwietnia siedzę jeszcze w Niemczech. To wstępny termin, ale jeśli się utrzyma, to wychodzi na to, że urodziny spędzę w podróży. To nic. :) A nawet fajny początek urlopu.

Witaj, bardzo się cieszę.........napisz jakie to fajne zajęcia cię absorbują?????????
Tęsknisz za małym kotkiem....czy duuużym?
22 lutego 2016 20:49
teresadd

Jutro ma urodziny wnuczka mojej PDP  i wymyśliła,że je wyprawie dla rodziny u mojej PDP.Porąbane towarzystwo,ale powiedziałam ,że proszę bardzo .Ją po imprezie mogę tylko wymyte naczynia że zmywarki wyjąć.Resztę proszę sobie szykować.Tak że mam urwanie głowy.Odkurzanie zostawię na środę.Bo jak zwykle podłogą nikt się nie zainteresuje.A i kazałam kawę przynieść,bo piją hektolitrów.Hausgeldów na kawę nie wystarczy.Oby do środy.

no to witaj w klubie . Corcia mojej Pani też wyprawia urodziny u mamusi tylko , że w piatek i musze jej mój pokój udostepnic na te okazję . A co sie z tym wiąże moje rzeczy musze spakowac i gdzies powynosić .No czegos takiego ta ja jeszcze nie przerabiałam. 
22 lutego 2016 20:52
Marta

Tak sobie myślę że dla niektórych Niemców opiekunka i gosposia to jedno i to samo?

Dla większości to jest jedno i to samo. Ale trafiaja sie wyjątki , że rodzina traktuje opiekunke jak opiekunkę anie gosposie dla całej rodzinki.
22 lutego 2016 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
To też już troche zależy od opiekunki jak ją traktują.
22 lutego 2016 22:25 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Giunta a gdzie nowe zdjęcia ze skoków na spadochronie?
23 lutego 2016 09:30 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

Witaj, bardzo się cieszę.........napisz jakie to fajne zajęcia cię absorbują?????????
Tęsknisz za małym kotkiem....czy duuużym?

Poza tym, co zwykle, to jestem na kursie pisarskim. Dla zabawy, chociaż pracy przy nim sporo. :) Chciałam spróbować czegoś nowego. Czas od razu lepiej płynie w Niemczech i poznałam nowych, ciekawych ludzi. :)
Kotka mam jednego. Już nie jest taki mały, ale cały czas jeszcze rośnie. :)
23 lutego 2016 09:32
opiekun_Janusz

Giunta a gdzie nowe zdjęcia ze skoków na spadochronie?

W kwietniu startuje sezon, więc na pewno będą i nowe zdjęcia! ;)
23 lutego 2016 09:58
Nasz "mąż" wstał i już sie wyszykował. Idę coś pogrzebać w kuchni juz 10-ta a ja cały czas siedze w pokoju. Pdp spi do południa i nic jej nie przeszkadza. Wypogodziło się , to może gdzieś się wybiorę. Nie lubię szteli na ktorej nie ma pracy. Dzień z gumy i tak dzień w dzień.
23 lutego 2016 11:46 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

W kwietniu startuje sezon, więc na pewno będą i nowe zdjęcia! ;)

No to widzę że adrenalina Tobą zawładnęła 
23 lutego 2016 11:55 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun_Janusz

No to widzę że adrenalina Tobą zawładnęła %-)

Mindfuck i już nic nie poradzisz. ;) ;)
23 lutego 2016 13:15 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Mindfuck i już nic nie poradzisz. ;) ;)

Znam to
23 lutego 2016 13:48 / 8 osobom podoba się ten post
Przebieg urodzin trwa.
Do teraz na liczniku: 3 kobity i jeden pastor (bardzo fajny starszy człowiek, był w PL wielokrotnie to sobie pogadaliśmy) :)
Po szybkim obiedzie, czekamy na dalszych gości....
Stoły już nakryte, oby do wieczora.......
23 lutego 2016 14:21 / 3 osobom podoba się ten post
mzap88

Przebieg urodzin trwa.
Do teraz na liczniku: 3 kobity i jeden pastor (bardzo fajny starszy człowiek, był w PL wielokrotnie to sobie pogadaliśmy) :)
Po szybkim obiedzie, czekamy na dalszych gości....
Stoły już nakryte, oby do wieczora.......

A ile twa pdp konczy latek?
Kiedys jak bylam u wiekowej babci 100+ to od rana goscie sie przewijali ,pastory,to z miasta ludzie ,sasiedzi ci dalsi rowniez,na szczescie to nie ja bylam wtedy na zmianie ,ale moja zmienniczka miala juz dosc.
23 lutego 2016 14:25 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

A ile twa pdp konczy latek?
Kiedys jak bylam u wiekowej babci 100+ to od rana goscie sie przewijali ,pastory,to z miasta ludzie ,sasiedzi ci dalsi rowniez,na szczescie to nie ja bylam wtedy na zmianie ,ale moja zmienniczka miala juz dosc.

powiem Ci że ja też już mam dość, a zaraz muszę znów na dół lecieć, bo słyszę, że wnuczka już przybyła...
od 7:30 dzisiaj na nogach jestem.
Babka skonczyła 96 lat