Na wyjeździe #32

09 kwietnia 2016 17:27 / 2 osobom podoba się ten post
Kama84

ORIM a kto powiedział ,ze trzeba być tolerancyjnym na multi kulti ???   nie ma żadnego przymusu, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i pogląd.
Tak się składa,że ja tolerancyjna nie jestem , ja bardziej narodowcem się czuję , a więc i rasitką trochę też.  Jestem dumna ze swojego kraju, kocham go i głośno o tym mówię i nie toleruję ,,obcych''.  

Nie mowie ze to mus.Skoro jednak chcemy byc obywatelami europy i swiata to i nad tolerancja trzeba popracowac.
Byc dumnym ze swego kraju to plus.Czucie sie polakiem nie przeszkadza w liberalnych pogladach.
Kazdy jednak wyznacza swoje granice
09 kwietnia 2016 17:28 / 12 osobom podoba się ten post
Przestaje mi się to podobać . Żarty mogą być ostre , ale wszystko ma jakieś granice . A już Cię Kama miałam polubic za: poczucie humoru , dystans , fajny , luźny styl pisania .....zawiodłam się .
09 kwietnia 2016 17:31
ORIM

Nie mowie ze to mus.Skoro jednak chcemy byc obywatelami europy i swiata to i nad tolerancja trzeba popracowac.
Byc dumnym ze swego kraju to plus.Czucie sie polakiem nie przeszkadza w liberalnych pogladach.
Kazdy jednak wyznacza swoje granice

No ja  swoje granice jednak już wyznaczyłam. I wcale nie potrzebuję być obywatelem świata.
A  wyraz ,,Polakiem'' piszemy zawsze z dużej lit.  
09 kwietnia 2016 17:33 / 17 osobom podoba się ten post
Kama84

No ja  swoje granice jednak już wyznaczyłam. I wcale nie potrzebuję być obywatelem świata.

Istnieje jeszcze coś takiego jak klasa i jakiś poziom.
09 kwietnia 2016 17:33
Kama84

Ok
09 kwietnia 2016 17:34 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Sagrotan ma płyny dezynfekujące w sprayu. Chyba tylko do odkażania powierzchni, ale może i do rąk by można tego użyć:)

Jest dostępny Sagrotan w sprayu do dezynfekcji rąk, opakowanie 250 ml 
09 kwietnia 2016 17:35 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

takt i urok osobisty Dlatego jestem Twoim fanem
09 kwietnia 2016 17:36 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Przestaje mi się to podobać . Żarty mogą być ostre , ale wszystko ma jakieś granice . A już Cię Kama miałam polubic za: poczucie humoru , dystans , fajny , luźny styl pisania .....zawiodłam się . :-(

No co ty Bacha  :)  nie obrażaj się, lekki dystans i luz do tych spraw trzeba mieć,  to tylko takie tam ,,dorosłych rozmowy'' tyle ,ze publicznie ... hi
w ramach odstresowania się ;)
09 kwietnia 2016 17:36
bieta

Rossmann i dm ma w ofercie płyn/żel do dezynfekcji rąk, przyjemniejszy w dotyku:) niż Sagrotan
09 kwietnia 2016 17:36 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Rossmann i dm ma w ofercie płyn/żel do dezynfekcji rąk, przyjemniejszy w dotyku:) niż Sagrotan
09 kwietnia 2016 17:37
bieta

09 kwietnia 2016 17:37
ORIM

takt i urok osobisty Dlatego jestem Twoim fanem

Dziękuję, jednak móglbyś się nieco zawieść widząc mnie wzburzoną :) Nie klnę wszak, alem ponoć "jędzunia" ;)
09 kwietnia 2016 17:42 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Tina w  " Kochaj albo rzuć " Kaźmirz Pawlak powiedział Kargulowi " ty nie masz żadnej klasy i dobrze ! " . 
09 kwietnia 2016 17:42 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dziękuję, jednak móglbyś się nieco zawieść widząc mnie wzburzoną :) Nie klnę wszak, alem ponoć "jędzunia" ;)

Nie zmienia to faktu że urocza
09 kwietnia 2016 17:42 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

no dobrze . Chcialas to masz !
Dorzuce sie do wczorajszych uwag andrei odnosnie twojej urody.
Masz bardzo arystokratyczne rysy twarzy, ...............................nie bede ci cukrowal wiecej
"jędzunia" nawet bardzo wzburzna ( nie napisalas wkur.....na) moze rowniez wygladac slodko