Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #7

24 kwietnia 2016 13:00 / 4 osobom podoba się ten post
Następny przepis do "Opiekunki gotują"

Pyszne naleśniki Biety

naleśniki, posmarowane keczupem, posypane żółtym serem, w środek walnęłam cienką paróweczkę.
Następnie zawinęłam, obtoczyłam w jajku i tartej bułce ...
(smażyć na wolnym ogniu z każdej strony, tak by parówka była gorąca i ser rozpuścił się) + surówka.
W Pl robię (koniecznie) barszczyk czerwony do popicia.

24 kwietnia 2016 13:25 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Krem pieczarkowy z makaronem. Pdp dostał trochę gotowanego mięsa. Skromniutko, bo dziadek je jak ptaszek a mnie to tylko dobrze zrobi :-)

Tylko pozazdroscic.Dziadek tak niewiele je a jeszcze potrafi zrobic komus dobrze...W takim razie 100 lat.
24 kwietnia 2016 13:40 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Fajnie ! Super ! I co ?????????? teraz mam isc zjesc to co syn Pdp przygotował :blee::-)

Orim przyjeżdżaj, jeszcze 3 kotleciki zostały i buraczki, sałatę niestety już zjadlam:)
24 kwietnia 2016 13:43 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Orim przyjeżdżaj, jeszcze 3 kotleciki zostały i buraczki, sałatę niestety już zjadlam:)

juz robie sobie liste potraw : Zeberka,kotleciki i buraczki  salatke dorobisz swieza 
kobietka tez pewnie zechce mi towarzyszyc, wiec zrob wiecej 
24 kwietnia 2016 13:45 / 3 osobom podoba się ten post
michasia

Jestes w końcu z fotkami, ja sfologowałam bo jakoś było mi nijako samej:taniec2:

Michasiu miałam nie wstawiać,bo Kamie nie podobały się nasze ,,talerze ". Świetna fotka, wyobrażałam sobie Ciebie jako szatynke, nie wiem dlaczego :)
24 kwietnia 2016 13:54 / 5 osobom podoba się ten post
espana69

Tylko pozazdroscic.Dziadek tak niewiele je a jeszcze potrafi zrobic komus dobrze...W takim razie 100 lat.

Espana Ty musisz być strasznie wygłodzony, skoro w tażdym topiku tylko jedno Ci w głowie. Można o Tobie powiedzieć zamiast w czepku urodzony, to w kondomie urodzony - na głowie oczywiście  
24 kwietnia 2016 13:57 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Espana Ty musisz być strasznie wygłodzony, skoro w tażdym topiku tylko jedno Ci w głowie. Można o Tobie powiedzieć zamiast w czepku urodzony, to w kondomie urodzony - na głowie oczywiście :-) 

Calkiem mozliwe jest to,ze mialem cos na glowie bo to byl grudzien 69 i pizdziawka byla niezla.
24 kwietnia 2016 14:01 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara48

Michasiu miałam nie wstawiać,bo Kamie nie podobały się nasze ,,talerze ". Świetna fotka, wyobrażałam sobie Ciebie jako szatynke, nie wiem dlaczego :)

Dlatego przestałam wstawiać ciasta i talerze:) ale zacznę a Kama niech nie patrzy.Znatury szatynka,z musu blondynka, naa blond włosach odrosty sa mniej widoczne i ssiwizna.Mam teraz za jasne potrzebują fryzjera /60 dni/ ale wytrzymam jeszcze z obcięciem a farbę jutro kupię :) to nie ten temat - już kończę:) i pozdrawiam.
24 kwietnia 2016 15:05 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara48

A ja prosze o zdjecia. Nie dosc,ze inspiruja to jeszcze mozna sie wprosic na obiad  Czasami.
24 kwietnia 2016 15:30 / 1 osobie podoba się ten post
IGGA

Następny przepis do "Opiekunki gotują"

Pyszne naleśniki Biety

naleśniki, posmarowane keczupem, posypane żółtym serem, w środek walnęłam cienką paróweczkę.
Następnie zawinęłam, obtoczyłam w jajku i tartej bułce ...
(smażyć na wolnym ogniu z każdej strony, tak by parówka była gorąca i ser rozpuścił się) + surówka.
W Pl robię (koniecznie) barszczyk czerwony do popicia.

hm, ciekawe, ja robie z szynka i pieczarkami zamiast parowki, ale sprobuje z parowka nastepnaym razem , podoba mi sie idea ;)
24 kwietnia 2016 15:46 / 5 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

A ja prosze o zdjecia. Nie dosc,ze inspiruja to jeszcze mozna sie wprosic na obiad :-) Czasami.

Myszko ta porcja jest dla Ciebie, dla Orima i Kobietki też wystarczy:) Na deser lody z adwokatem:)
24 kwietnia 2016 15:54 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara48

Myszko ta porcja jest dla Ciebie, dla Orima i Kobietki też wystarczy:) Na deser lody z adwokatem:)

Matko...ile pysznosci! Ale jesli o lodach mowa to ja nie wiem czy zostawie chociaz odrobinke!! Tak ladnie wygladaja,ze egoistycznie zjem chyba sama  
24 kwietnia 2016 17:20 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Krem pieczarkowy z makaronem. Pdp dostał trochę gotowanego mięsa. Skromniutko, bo dziadek je jak ptaszek a mnie to tylko dobrze zrobi :-)

Mnie dobrze zrobiła i mojej pdp pierś drobiowa w ziolach i z sosem zerowym i pieczone ziemniaki z rozmarynem.
Chyba się trochę niefortunnie wyraziłam, mogłam komuś niechcący cwieka zabić ;)
24 kwietnia 2016 17:22 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Mnie dobrze zrobiła i mojej pdp pierś drobiowa w ziolach i z sosem zerowym i pieczone ziemniaki z rozmarynem.
Chyba się trochę niefortunnie wyraziłam, mogłam komuś niechcący cwieka zabić ;)

no szczegolnie ten sos zerowy mnie zabil :)
mozesz podac przepis
24 kwietnia 2016 17:22 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Matko...ile pysznosci! Ale jesli o lodach mowa to ja nie wiem czy zostawie chociaz odrobinke!! Tak ladnie wygladaja,ze egoistycznie zjem chyba sama :-) 

Bierz moje, ale za Twoją porcję adwokata - co Ty na to ?