Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #7

26 lutego 2016 13:41 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun_Janusz

Oczywiście były pycha! :tanczy:

Tak myslałam popełniając ten wpis kiedy nastepne kupujesz ? 
26 lutego 2016 13:44 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Tak myslałam popełniając ten wpis :-) kiedy nastepne kupujesz ? 

Nie wiem, jak ją spotkam, to poproszę o kontakt, bo poprzednie kupiłem nieco przypadkowo i głupi nie spytałem o telefon.
26 lutego 2016 14:20
Frytki+ jajko sadzone+ zielony groszek
26 lutego 2016 15:48 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

Tak myslałam popełniając ten wpis :-) kiedy nastepne kupujesz ? 

Chcialam powiekszyc zdjecie,zeby tak sie" napatrzec i znienawidzic",ale sie nie dalo.Dostalam za to slinotoku.
26 lutego 2016 18:02 / 7 osobom podoba się ten post
Napiszę Wam bo od wczoraj się tym zajadam:)Córka Pdp upiekła ciasto,ja drugie,ugotowałam rosół na życzenie z powodu 91 urodzin mojego Pdp.Córka dodatkowo przygotowała super dip do którego podała kilka rodzajów krakersów.I tak sobie siedzieliśmy,popijali szampana,jedli ciasto,maczali te krakersy w sosie do 19-tej:)A sos jak sie okazało bardzo prosty.Jeśli ktoś lubi zdecydowane,ostre smaki.Paczka zwibelsuppe,do tego schmand i curry.Pycha
Tak poza tym to pierwszy raz widziałam wstawionych pracodawców
26 lutego 2016 20:50
A ta śmietana to ile procentowa ma być?
26 lutego 2016 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
Jeśli mnie pytasz o procenty w śmietanie to nie odpowiem bo nie wiem:( Zwykły ''dojczowski'' schmand czyli gęsta,kwaśna śmietana za kilkadziesiąt centów
26 lutego 2016 21:38
jowita.

Tradycyjnie jak w kazdy piatek-ryba, ziemniaki i chyba dzisiaj surowke z selera i ananasa zrobie:gotowanie:

Selera szatkuje na tarce o grubych oczkach i troszke marchewki i jablkiem, dodaje troche miodu i skrapiam to cytryna dosc solidnie. Nastepnie dodaje pokrojonego w kostke z puszki ananasa, troche majonezu, kefiru czy jogurtu  w/g swojego uznania.  Ja dzisiaj np. do tej surowki troche rodzynek dodalam;))
26 lutego 2016 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
hawana

Jak robisz tą surówkę?

Selera szatkuje na tarce o grubych oczkach i troszke marchewki i jablkiem, dodaje troche miodu i skrapiam to cytryna dosc solidnie. Nastepnie dodaje pokrojonego w kostke z puszki ananasa, troche majonezu, kefiru czy jogurtu  w/g swojego uznania.  Ja dzisiaj np. do tej surowki troche rodzynek dodalam;))
26 lutego 2016 21:55 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun_Janusz

Oczywiście były pycha! :tanczy:

Dziewczyny,a gdyby tak wyrywac facetow na pierogi?
Nosimy w torebce paczke pierogow,gdy widzimy interesujacego faceta,to tymi pierogami w niego.Jak dobrze trafiony,to taki i owaki mysli o nas,sni,marzy o zdobyciu numeru telefonu...

Jak sie postaram to tez robie dobre pierogi...
26 lutego 2016 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
jowita.

Dzięki:) Już mam pomysł na jutro...
26 lutego 2016 22:12
ewelincia

Dziewczyny,a gdyby tak wyrywac facetow na pierogi?
Nosimy w torebce paczke pierogow,gdy widzimy interesujacego faceta,to tymi pierogami w niego.Jak dobrze trafiony,to taki i owaki mysli o nas,sni,marzy o zdobyciu numeru telefonu...

Jak sie postaram to tez robie dobre pierogi...

Roboty sporo, a pewności nie ma, czy trafiony nie zwieje
Może być ważne nadzienie
26 lutego 2016 22:17 / 1 osobie podoba się ten post
Proponuje z jagodami,facet odznaczony na zawsze
26 lutego 2016 22:21
Marta

Proponuje z jagodami,facet odznaczony na zawsze

No tak, a może woli z mięskiem ? Albo kapustką ?
26 lutego 2016 22:22
No grzybów to chyba raczej nie chciałby mieć na sobie