Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #7

04 marca 2016 10:07 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Gdzie ja tu pasuję z moją zupą ogórkową ???  :placz3:
Ale bardzo lubię.  I koniec.

Ja uwielbiam!Ale  nie mam szansy ugotować
04 marca 2016 10:12 / 3 osobom podoba się ten post
Dziś u mnie piątkowa ryba do tego surówka z kiszonej kapusty z polskiego czy rosyjskiego sklepu ale jakaś taka nie do kiszona no może jeszcze po jednym ziemniaczku Pdp ma alergie na nie hihihi popije to maślanką jakiś jogurt a za chwile biorę się za muffiny z kawałkami czekolady będzie już na niedziele chyba że zjedzą do jutra :)
04 marca 2016 10:47 / 3 osobom podoba się ten post
Moja Pani nie pości , ja się podporządkowuję , więc na obiad rosół przez duże " R " , prawdziwy , polski rosół
04 marca 2016 10:50 / 1 osobie podoba się ten post
Dziś obiad po niemiecku czyli kartoffelsallat i rybka .
Wszysto przyprawione po mojemu tylko rybka smażona bez panierki.
No ale nie można mieć wszystkiego co się lubi to sie lubi co się ma.
04 marca 2016 10:52 / 1 osobie podoba się ten post
A ja robie z panierka i mojej pani bardzo smakuje surówka już prawie na ukończeniu ale brak tarła na czym mam to jabłko zetrzeć ?
04 marca 2016 11:03 / 7 osobom podoba się ten post
Kluski śląskie,nie śmiać się,pierwszy raz w życiu robiłam
04 marca 2016 11:06 / 1 osobie podoba się ten post
Surowe jeszcze i nie wiem jak długo one sie mają gotować?
04 marca 2016 11:07
takaja

A ja robie z panierka i mojej pani bardzo smakuje surówka już prawie na ukończeniu ale brak tarła na czym mam to jabłko zetrzeć ?

Moja babunia niebardzo może jeść z panierką przez chorą wątrobę i woreczek i diabli wiedzą co jeszcze.
Ja bym z braku tarki bardzo drobniuteńko pokroiła jabłko.
04 marca 2016 11:07
Kciukiem zrobiłam,następnym razem zrobię małym paluszkiem to ile gotować 10 min?
04 marca 2016 11:09 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Kluski śląskie,nie śmiać się,pierwszy raz w życiu robiłam

Ale bynajmniej uśmiech mają od uch do ucha.
04 marca 2016 11:10 / 3 osobom podoba się ten post
U mnie sztuka mięsa w sosie fasolka szparagowa,rosołek z groszkiem ptysiowym,budyń waniliowy.Na cały tydzień dostaje się rozpiskę do wyboru kilka dań obiadowych,na stołówce.
04 marca 2016 11:13 / 1 osobie podoba się ten post
Nie wiem czy będę wiedziała bo do tej pory to tylko mrożone kupowałam a może takie zrobione troche inaczej smakują? ( nie może - na pewno).Ok czyli jak wrzucę na wrzątek to po jakimś czasie wypłyną na wierzch i wtedy jeszcze 5 minut.No boje sie troche żeby się nie rozpadły takie cudeńka przeciez są
04 marca 2016 11:22 / 2 osobom podoba się ten post
takaja

Dziś u mnie piątkowa ryba do tego surówka z kiszonej kapusty z polskiego czy rosyjskiego sklepu ale jakaś taka nie do kiszona no może jeszcze po jednym ziemniaczku Pdp ma alergie na nie hihihi popije to maślanką jakiś jogurt a za chwile biorę się za muffiny z kawałkami czekolady będzie już na niedziele chyba że zjedzą do jutra :)

U mnie dzsiaj także rybka z surówką .
04 marca 2016 12:18
Pizza z tuńczykiem.
04 marca 2016 13:06 / 3 osobom podoba się ten post
Juz zjedzone dobre były,po ugotowaniu zrobiły się większe i jakby zgrabniejsze