Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #7

15 marca 2016 06:49 / 1 osobie podoba się ten post
Dzis gulasz wiepszowy ,ziemniaczki dla pana ,dla mnie kasza sowowka z kapusty,mus jabłkowy no i woda 
15 marca 2016 07:16 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

To jest gotowana kapusta pokrojona w kostkę z dodatkiem marchwi. Bardzo zdrowo.
Kolejnym razem połóż obok pęczek zielonej pietruszki.

pietruszka latem
Ps
a kurczaczka gotowanego nie widać?
15 marca 2016 07:38 / 2 osobom podoba się ten post
jolars

pietruszka latem :-)
Ps
a kurczaczka gotowanego nie widać?
:-)

Nawet zdjecie powiekszylam i nie widze ,a soczewki mam na oczach dobrze zalozone :,ale ja to nie jestem dobrym specem 
15 marca 2016 07:54 / 3 osobom podoba się ten post
Dzisiaj : knedelki z kaszy manny na rosole - i to wszystko moja pdp je jak wróbelek, dzieki czemu ja tez poprawiłam figurę
15 marca 2016 11:04 / 1 osobie podoba się ten post
Zupa pomidorowa/ dopieszczona warzywami/ z ryżem i naleśnik z szynką
15 marca 2016 11:12 / 3 osobom podoba się ten post
Pierogi ruskie !
15 marca 2016 11:17 / 1 osobie podoba się ten post
BaskaS

Pierogi ruskie !

Mniam mniam
15 marca 2016 11:36 / 2 osobom podoba się ten post
BaskaS

Pierogi ruskie !

Basia zostaw parę na jutro . Lubie odsmażane . A ja z sernikiem przylecę
15 marca 2016 12:25 / 6 osobom podoba się ten post
Filet z kurczaka w jajku, ziemniaki, sos pieczarkowy, surówka z selera i marchewki:)
15 marca 2016 12:27 / 3 osobom podoba się ten post
Krokiety z kaszy gryczanej z pieczarkami i żurek .
15 marca 2016 12:36
tina 100%

Krokiety z kaszy gryczanej z pieczarkami i żurek .

Tina,kochana-skąd masz żurek?
15 marca 2016 12:42 / 1 osobie podoba się ten post
Kruszynka64

Tina,kochana-skąd masz żurek?:modlitwa:

W domu jestem, to mam :) W NIemczech w Edece widziałam, a i w Rewe są stoiska z polskimi produktami, a może masz jakiś polski sklep w pobliżu?
Ostatecznie można spróbować samemu zrobić zakwas.
15 marca 2016 12:43 / 1 osobie podoba się ten post
krupnik
15 marca 2016 12:56 / 1 osobie podoba się ten post
Kruszynka64

Tina,kochana-skąd masz żurek?:modlitwa:

 W Polsce używam białego barszczu (ew. żurku) Winiary, albo żurku Krakusa w szklanej butelce, ale i tak przyprawiam po swojemu. Zakwasu raz próbowalam użyć, ale nie wyszło to najlepiej. A ogólnie gotuję też "na piechotę" (dzieci były małe, więc  bez gotowców).
15 marca 2016 13:17 / 1 osobie podoba się ten post
Oj chyba Baśka wezmę się też za lepienie - straszne mi smaki porobiłaś na pierogi ruskie.