Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #7

08 kwietnia 2016 16:07 / 4 osobom podoba się ten post
Żeberka
08 kwietnia 2016 16:18 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara48

Żeberka

no i dupa Teraz przez caly weekend nie bede mial ochoty na nic innego do jedzenia
08 kwietnia 2016 17:33 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

no i dupa :-) Teraz przez caly weekend nie bede mial ochoty na nic innego do jedzenia:-)

Ująłeś to bardzo trafnie cyt: no i dupa I po co mi było na obiadki zaglądać ???!!! Już raz miałam męki żeberkowe ! Przez Konorra !!! Też nabrałam ochoty, bo bardzo lubię.  Dlatego tak narzekam
08 kwietnia 2016 17:36 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Ująłeś to bardzo trafnie cyt: no i dupa :-) I po co mi było na obiadki zaglądać ???!!! Już raz miałam męki żeberkowe ! Przez Konorra !!! Też nabrałam ochoty, bo bardzo lubię.  Dlatego tak narzekam :zawstydzony:

pakuj sie jedziemy do Basi na zeberka
08 kwietnia 2016 17:40 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

pakuj sie jedziemy do Basi na zeberka:-)

A co mam pakować ???? Picie kupimy po drodze.
Autem ? To super
Podjeżdżaj, za 5 minut czekam od  ulicy
08 kwietnia 2016 17:42 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

A co mam pakować ???? Picie kupimy po drodze.
Autem ? To super :tanczy:
Podjeżdżaj, za 5 minut czekam od  ulicy :lol3:

podjade od podworka coby sasiedzi pozniej nie gadali
08 kwietnia 2016 17:51 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

podjade od podworka coby sasiedzi pozniej nie gadali:-)

Niech będzie. Ja będę w takiej kurtce:
08 kwietnia 2016 17:54 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

Niech będzie. Ja będę w takiej kurtce:

a ja bezzzzzzz
08 kwietnia 2016 17:57 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

a ja bezzzzzzz:-)

No, to lecę się ogarnąć i śmigamy do Basi. Na żeberka :pomponiara:
08 kwietnia 2016 18:47 / 3 osobom podoba się ten post
Cicho bo ja jutro porywam się na krewetki w cieście, sos czosnkowy ,ryż i brokuły albo cukinia. Zazwyczaj wszystkim smakuje, ale TU nic nie jest takie oczywiste.
Ostryg, z wiadomych powodów nie podam ;)XD , choć w tym przypadku, nie spodziewałabym się i tak żadnej reakcji
08 kwietnia 2016 20:54
Kama84

Cicho bo ja jutro porywam się na krewetki w cieście, sos czosnkowy ,ryż i brokuły albo cukinia. Zazwyczaj wszystkim smakuje, ale TU nic nie jest takie oczywiste.
Ostryg, z wiadomych powodów nie podam ;)XD , choć w tym przypadku, nie spodziewałabym się i tak żadnej reakcji :fuckyou1:

08 kwietnia 2016 21:35 / 3 osobom podoba się ten post
Dziadek na 2 tyg.w szpitalu wiec babka zamowila pizze. To pierwsza jej potrawa od 40 dni,ktora nadawala sie do zjedzenia...
09 kwietnia 2016 07:11 / 1 osobie podoba się ten post
Cukinia faszerowana,mieskiem mielonym,sos pomidorowy,budyn,i konpot owocowy
09 kwietnia 2016 09:14 / 1 osobie podoba się ten post
Kurde czosnku nie mam do tych krewetek. A pasowałby dip na zimno ziołowy??? ale bez jogurtu bo nie mam. ojjj nie przygotowana jestem, a pasuje sos koperkowy może??
09 kwietnia 2016 09:18
Nie wiem jeszcze co ,nie wiem jeszcze czy::) Tłucze się od 8ej po swoich apartamentach ,ale jeszcze nawet na snaidanie nie przybył.Obiadu mam 3 opcje do wyboru:)A nawet 4 w zależnosci od tego czy kierownictwo będzie obiadać czy nie:)