Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #7

14 kwietnia 2016 12:38 / 3 osobom podoba się ten post
U mnie zupa krem porowo-ziemniaczany, dziadkowi posypałam jajkiem na twardo. Oczywiście posiekanym. Więcej nie zje, talerz wyskrobał i pochwalił. Może powoli, powoli zachęci się jakoś do jedzenia. Myślę też, żeby mu ugotować rosół i podawać w kubeczku z roztrzepanym żółtkiem. Chudzinka z niego.
14 kwietnia 2016 12:40 / 3 osobom podoba się ten post
Co wy macie z tym pokazywaniem talerzy ? nudzi wam się? że się tak nieśmiało zapytam, czy nikt nie wie jak wygląda kartofel sosem polany i schabowy albo gołąbek? hehe nie no spoko, zawsze to fajnie sobie popatrzeć na żarło
Mój szefu dziś się stołuje na ,,stołówce'' z ex a ja już na jutro częściowo przygotowałam krokiety z sosem pieczarkowym lub z serem żółtym i haj lajf
14 kwietnia 2016 12:56 / 4 osobom podoba się ten post
Poraz drugi w tym sezonie:) Pdp uwielbia szparagi to niech ma
14 kwietnia 2016 13:38
Kama84

Co wy macie z tym pokazywaniem talerzy ? nudzi wam się? że się tak nieśmiało zapytam, czy nikt nie wie jak wygląda kartofel sosem polany i schabowy albo gołąbek? hehe nie no spoko, zawsze to fajnie sobie popatrzeć na żarło
Mój szefu dziś się stołuje na ,,stołówce'' z ex a ja już na jutro częściowo przygotowałam krokiety z sosem pieczarkowym lub z serem żółtym i haj lajf :-)

Ha! i ten pomysł właśnie sobie podkradnę  Już wiem co jutro ugotuję! Dziękuję z całego serca i wątroby za podpowiedź!
14 kwietnia 2016 13:41
fioletowa.mysz

Ha! i ten pomysł właśnie sobie podkradnę :-) Już wiem co jutro ugotuję! Dziękuję z całego serca i wątroby za podpowiedź!

aaa bierz Mysza.....
14 kwietnia 2016 13:43 / 1 osobie podoba się ten post
Kama84

aaa bierz Mysza.....

A se wezmę...
14 kwietnia 2016 13:45
fioletowa.mysz

A se wezmę...

no to bier i nie gadaj ;)  ciao bellla ;) !
14 kwietnia 2016 13:57 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Poraz drugi w tym sezonie:) Pdp uwielbia szparagi to niech ma:fastfood:

Ha , bo szparagi pyszne są, a  sezon blisko, bedę wcinać , nie zapomne o babci oczywiście :)
14 kwietnia 2016 14:05 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Ha , bo szparagi pyszne są, a  sezon blisko, bedę wcinać , nie zapomne o babci oczywiście :)

I do tego szybki.
14 kwietnia 2016 14:53 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Babke zostaw.Zjedz tylko szparagi...
14 kwietnia 2016 22:54 / 2 osobom podoba się ten post
Gulasz, modrą kapustę i nieproszonego goscia na obiedzie mialam. Ten ostatni cieżkostrawny
14 kwietnia 2016 22:59 / 3 osobom podoba się ten post
michasia

Poraz drugi w tym sezonie:) Pdp uwielbia szparagi to niech ma:fastfood:

U nas to samo, ino szynki dwa rodzaje, trochę surowej a trochę gotowanej. Grunt to różnorodność :D :D
14 kwietnia 2016 23:09 / 1 osobie podoba się ten post
Samboja

U nas to samo, ino szynki dwa rodzaje, trochę surowej a trochę gotowanej. Grunt to różnorodność :D :D

15 kwietnia 2016 06:22 / 4 osobom podoba się ten post
A u mnie tak dla mnie jak zwykle kasza jecz. dla pana i kolezanki ziemniaczki,rybka,szpinak,sos koperkowy,mus jabłkowy,kompot
15 kwietnia 2016 07:17 / 4 osobom podoba się ten post
Kopytka z twarogiem, marchewka z jabłkiem i polewka