I to nawet z górki :)
I to nawet z górki :)
U nas też swieto . Byłam na zakupach. młodzież szkolna , wojsko, w miescie taki tłok ze przysłowiowego oalca nie ma gdzie włozyc. Kolorowo , karuzele a i pochód widziałam. Fajnie ludzie usmiechnieci chodzą na luzie . Może to juz ten usmiech zostanie na dłużej ? Samochody jeżdżą z małymi chorągiewkami zatkanymi za lusterka. Muzyka gra . Za zimo dzisiaj na biesiadowanie pod chmurką, ale sporo ludzi spaceruje i to juz z lodami .
Mnie sie takie imprezki kojarza z wata cukrowa;)
Kiedys chodziłam na takie imprezy . Nawet nie widzialam nic złego ,że to przymus był. Fajnie było spotykalismy sie z zakładową ferajną a potem szlismy do parku i tak harce uskutecznialismy. :-))
Ja tez chodzilam. I pamietam,ze jak juz skonczylo sie gledzenie jakiegos pana towarzysza,to bylo calkiem wesolo ;)
Kowalski idzie w pochodzie 1 MAJOWYM. W jednej ręce trzyma portret Lenina a w drugiej loda , ktorego polizuje sobie.
Stojący na trybunie dyrektor zakladu przyciszonym głosem mowi : Kowalski rzućcie to gówno.
Kowalski rzucił portret i poszedł dalej. Takie to czasy były :))
Brak czasu, żeby napisać choć kilka słów,
brak czasu, ale jesli brak czasu - to znaczy że jestem w swoim żywiole,
i tyle rzeczy jest do zrobienia,
na podwórku, przy samochodzie, -
-chwila przerwy- chwila z Wami, a potem z Moją
Czujem sie wyrozniona:-) Stawiasz nas przed Twoja kobieta ??
Marta nie bedzie zadowolona :boks2:
Nie - Marta zawsze będzie najpierwsza,
ale moja sąsiadka będzie dopiero za pó godziny,
teraz szybka kapiel, ale jeszcze zdąże napisać zanim przyjdzie
Ja juz nie ogarniam:-) ,to jest jeszcze jakas sasiadka !! Darek chlopie wykonczysz sie :lol3:
Ja juz nie ogarniam:-) ,to jest jeszcze jakas sasiadka !! Darek chlopie wykonczysz sie :lol3: