Orim zamelduję się wtorek-środa jak mi tam:))

Orim zamelduję się wtorek-środa jak mi tam:))
Aniu ładna z Ciebie kobitka.
W końcu Wam się pokazałam:)
Ja tam też pamiętam jak kto wygląda,a licho nie śpi.
:tanczy::przytula:Was Wszystkich:-)U mnie ? Hmmmmmmmmm.....Mam już 4-z przodu:yo:Mam już piękna wnusię.Syn starszy nieźle sobie radzi jako ojciec i głowa rodziny,jestem dumna z Niego:tanczy:Młodszy....Hmmmmmmm wchodzi w straszny wiek i toczymy z Nim walkę.Jest kochany,ale taki pyskacz,ze mam czasem ochotę ugryść go w Du...e.O Bosze jak On mnie denerwuje...Charakterek ma po Tatusiu i łatwo nie mam.Stoję miedzy nimi jak tarcza,bo wrzeszczą na Siebie jak wariaty:-(Stary nie odpuści,a młody pozjadał wszystkie rozumy i uważa ,że się tylko czepiamy...Standart....Przejdzie,choć droga nie łatwa.Moja kochana mama...Hmmmmmm,nie jest źle,ale widzę duże zmiany:-(Leki ma dobrane,ale kurde choroba nie odpuszcza i z każdym dniem jest słabiej:-( Ale ja nie odpuszczam i staram się jak mogę ,żeby nie odczuła ,że nie jest najlepiej.Ja pracuje tam gdzie pracowałam...Na razie,bo widząc co się dzieje u nas w Kraju nie wiem co będzie...Ehhhhhhhhh.Mąż ten sam,nie będę zmieniała,bo się chyba przyzwyczaiłam:lol2: Kochankowie uciekli ,bo nie mam dla nich czasu:spacer z psem:..Tak wygląda u mnie życie,czyli normalnie:zaklopotanie:
Jestes Wielka:przytula:
?????????????????????????????????????????????????????????????????:zaklopotanie:Mam tylko 164 cm.Chociaż sie troszku już zdeptałam:zalamka2:
a reszta wymiarow ?:wysmiewa:
Jestes Wielka sercem :yeah:
Podam Ci jak było kiedyś:-) 90-60-90:modlmy sie:A teraz ? Hmmmmmmm nie jest źle ,ale nie iddealnie:zalamka2: