W domu # 7

22 maja 2016 14:59 / 6 osobom podoba się ten post
Od wczoraj jestem w domku pogoda wspaniala,po dwoch turnusach czas na odpoczynek mam nadzieje dlugi wekend wypali i bede miala co wspominac zycze spokojnej niedzieli
22 maja 2016 15:18 / 10 osobom podoba się ten post
Witam Opiekunowo z mojego domku, pogoda przepiekna, czego rowniez wam zyczę, spokojnej pracy, od czasu do czasu zajrzę tutaj, zebz wam dzien dobry powedziec i zobaczyc co u was slychac, Pozdrawiam :)
27 maja 2016 20:34 / 6 osobom podoba się ten post
Sopot Festiwal właśnie jest na Polsacie
i gra Lady Pank, a w Niedzielę w moim pięknym mieście na \Dębowcu'' [śliczne miejsce] jest
Koncert Lady Pank, mam bilet.
27 maja 2016 20:38 / 7 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Sopot Festiwal właśnie jest na Polsacie
i gra Lady Pank, a w Niedzielę w moim pięknym mieście na \Dębowcu'' [śliczne miejsce] jest
Koncert Lady Pank, mam bilet.:gitara::gitara::cheerleaderka2:

to sie musze skromnie pochwalic, ze Janusz Panasewicz, to kumpel mego ex. Bawili sie razem w piaskownicy. Bardzo fajny , rowny facet chociaz juz niestety przez swoj fach nieco zlamany. znam tez jego pierwsza zone i syna z tego malzenstwa. Jak sie w olecku wchodzi latem do knajpki nad jeziorem , to Panas stawia wszystkim bez wyjatku
27 maja 2016 20:41 / 2 osobom podoba się ten post
leni

to sie musze skromnie pochwalic, ze Janusz Panasewicz, to kumpel mego ex. Bawili sie razem w piaskownicy. Bardzo fajny , rowny facet chociaz juz niestety przez swoj fach nieco zlamany. znam tez jego pierwsza zone i syna z tego malzenstwa. Jak sie w olecku wchodzi latem do knajpki nad jeziorem , to Panas stawia wszystkim bez wyjatku:-)

Super
28 maja 2016 22:38 / 13 osobom podoba się ten post
Witajcie. Nie zaglądałam tu ostatnio, bo czasu mało. Mój urlop to tylko dwa tygodnie i we wtorek ruszam na Zachód.
Ostatni weekend spędzam turystycznie i pielgrzymkowo. Mam taką wspaniałą pielgrzymkę z Częstochowy do Krakowa-Łagiewnik, która wychodzi zawsze w sobotę po swięcie Bożego Ciała. Byłam już kilkakrotnie na niej. W tym roku nie mogę w niej uczestniczyć ze względu na pracę od 01.06. oraz kontuzji ortopedycznych. Dlatego zorganizowalam sobie symboliczny udział w tej pielgrzymce. Właśnie dzisiaj był jej początek. Przeszłam dzisiejszy etap, jutro jeszcze będę uczestniczyć we mszy św. na Małym Giewoncie w Olsztynie i pożegnam się  bracią pielrzymkową. Sama (oraz z mężem) przejadę pozostałą trasę do Łagiewnik samochodem i wieczorem wrócimy do domu. Teraz siedzę sobie w jakimś pensjonacie i piszę to z telefonu, bo mąż ogląda mecz
ligi mistrzów. Ale już się kończy i ja też wyłączam się. Pa.
29 maja 2016 07:57 / 1 osobie podoba się ten post
Zosiu to zaczynamy razem ja wyjazd we wtorek ........ bedziemy odliczaly.... a co kto bogatemu zabroni..........
01 czerwca 2016 17:43 / 5 osobom podoba się ten post
Witajcie w domku czas tak szybko leci że zaraz będzie miesiąc jak urlopuje leżakuje porządki zrobione w pierwszych 2 tygodniach rodzinka odwiedzona prezenty rozdane teraz tylko co tydzień imprezy nas czekają cieszę się mężem domem budowa idzie czekamy na tynkarzy i na projekt kuchni czyli mebli i tak leci dzień za dniem kiedy do pracy nie wiem i jakoś mi się nie spieszy ani nie myślę agencja milczy widać dla mnie ofert brak :) pozdrawiam wszystkich odpoczywających i pracujących :)
01 czerwca 2016 17:46 / 5 osobom podoba się ten post
Byłem przed chwilą na poczcie, odebrać paczkę Marty
no nie wiem co ona tam kupiła za 100 zł
( zaraz otworzę nad parą sprawdzę i potem znowu zakleje, pewnie się nie kapnie)
Wracając kupiłem sobie loda,
A co??? a dwie gałki sobie nawet wziąłem! a co nie stać nie? (na tyle mnie stać)
I tak sobię idę ulicą z tym lodem do domu i takie jakieś wrażenie odniosłem,
że ludzie się dziwnie na mnie patrzyli:
Idzie sobie ulicą facet 50 lat (prawie) i liże sobie loda
czy to coś dziwnego????
Ja lubię lody!!!
01 czerwca 2016 17:47 / 1 osobie podoba się ten post
Marta może zaświadczyć
01 czerwca 2016 17:49
Ejjj nie zaglądaj do koperty bo oberwiesz
01 czerwca 2016 17:50 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Marta może zaświadczyć