ja tez jak wypije za duzo piwa to sie nie wypowiadam:-) cos tam belkocze :-)
Moze w sierpniu cie odwiedze
ja tez jak wypije za duzo piwa to sie nie wypowiadam:-) cos tam belkocze :-)
Moze w sierpniu cie odwiedze
Orim jak mnie to i Martę też będziesz musiał odwiedzić:)
W sierpniu to cały czas będzie ze mną :))))))
Nie musi,my sobie z Kobietką pójdziemy do...a,nie musisz wiedzieć.Ewentualnie przyjedziemy do was ryby odebrać.Tylko juz oczyszczone wypatroszone mają być,gotowe do wrzucenia na patelnie.
Orim jak mnie to i Martę też będziesz musiał odwiedzić:)
W sierpniu to cały czas będzie ze mną :))))))
Nie musi,my sobie z Kobietką pójdziemy do...a,nie musisz wiedzieć.Ewentualnie przyjedziemy do was ryby odebrać.Tylko juz oczyszczone wypatroszone mają być,gotowe do wrzucenia na patelnie.
A, ja dzisiaj odebrałam nowe zasłony ''kororu' turkusowy, czyli będzie tak; zasłony i poduszki na łóżko
turkusowe, dywan brązowy. Śliczności:tanczy:
Przyjechałam do domu , byłam bardzo głodna, zrobiłam więc obiad, czyli kartofle z sosem pieczarkowym i jajko.
Ale, że z Wami tu pisałam to nie miałam czasu, żeby się postarac, sos wyszedł mi taki, że gdybym te ziemniaki nim
polała w większej ilości , to wyszła by zupa pieczarkowa :gotowanie:
Ale zjadłam, bo komu tu zareklamowac? ha, haa
Jutro idę na lody czekoladowe, sama oczywiście. i tak mi miło płynie czas,,,,,:-)
Jak się dobrze na tych lodach rozejrzysz i uśmiechniesz, to z lodów być może już sama wracać nie będziesz. Trzymam kciuki.
Chyba nie powinien żywych w misce zostawić :(. O ryby mi chodzi, nie o Ciebie, żeby było jasne ;).
Sorry, ale to niefajne mi sie wydaje.
No teraz to ich dwóch tam będzie...o rany,to ja sie nie wybieram:-)
Kobietko zostawimy ich tam nad Chańczą,znam fajniejsze miejsca
No ich zostawicie nad Chańczą ,a Wy obie do mnie na ten czas,przecież to rzut beretem.Już my sobie czas zorganizujemy:yeah: