Noooo :-).....byłam świadkiem jak niespodziewanie do kuchni weszłam :lol3:....a sie dziwiłam : " co ona taka gładziudka jest ? " ....Już sie nie dziwię :lol3:
Noooo :-).....byłam świadkiem jak niespodziewanie do kuchni weszłam :lol3:....a sie dziwiłam : " co ona taka gładziudka jest ? " ....Już sie nie dziwię :lol3:
Trzymajta mie ludzie bo nie wytrzymie!!!!!No,żmija!!!Żmija, w ciągu ledwo dwóch tygodni na mojej kuchni upasiona!!!!!Czekaj no Ty!Jutro suchary na obiad dostaniesz,zobaczysz!Sie dopiero zdziwisz:):):):)Hi hi hi
A ja jadłam dzisiaj boczniaka. Jajówę sobie zrobiłam. Pychotka mniam...mniam :gotowanie:
Meryjka ;)))) Lubie Cie jak cholera, za avatar:niech zyje:
No już dobra , dobra .....Kachna ? a gdzie stoją te wczorajsze pychotki śled:lol1::lol3:ziałam !:lol3:cos mi się nie tak pstryknęlo : ..." pychotki śledziki , bo obszukałam dzisiaj i nie znalazłam ? tylko nie wmawiaj , że kotu dałaś , bo takowego nie posiadamy .....nawet w sąsiedztwie ! a masz ! niech wszystkie wiedzą , że muszę się za " swoje " dożywiać , bo inaczej umarłabym z głodu !!!!!:lol2:
A ja jadłam dzisiaj boczniaka. Jajówę sobie zrobiłam. Pychotka mniam...mniam :gotowanie:
O mamuńciu:)Jak ja dawno boczniaków nie jadłam:( Smaka narobiłaś,ale to w domku chyba zrobię bo nie wiem czy siostry by jadły,Robię jak schabowe i flaki z warzyami.Mmmmmmmm
Dzis ziemniaczki ,golonka,czerwona kapusta isosik pomidorowy,budyn i kompot:gotowanie:
Nie pasi mi tu sos pomidorowy jakoś. Zrobiłbym zwykły.
Nie pasi mi tu sos pomidorowy jakoś. Zrobiłbym zwykły.