Flet z kurczaka podsmazony na złoto w sosie bialym pietruszkowym. Brokuły gotowanie z dodatkiem magi czosnku i masła. Ziemniaki gotowane
Flet z kurczaka podsmazony na złoto w sosie bialym pietruszkowym. Brokuły gotowanie z dodatkiem magi czosnku i masła. Ziemniaki gotowane
Juleczko , leżę i kwiczę :lol3: ....ten flet to prosty , czy poprzeczny musi być ? sos biały , pietruszkowy to z samego korzenia pietruszki ? mniam , mniam ta magia czosnku dopełniła kwintesencji smaku całości dania ....ino walnąc trza było 2 x " i " na końcu magi :lol3:.... Jakby Ci resztki fleta pozostały to możesz podrzucić do mnie - moja profesorowa lubi sobie podmuchać :lol3:
Poprzeczny pewnie , to dla opiekunki :-) co tam . Warto sie uczyć :-)Ja dzisiaj mam dwa udka wędzone i musze je jakos przyrządzić. Może zrobię z makaronem w sosie carbonara http://jejswiat.pl/3676,przepis-na-sos-carbonara
wołowinka, ziemniaczki, marchewka smażona z cebulką, sałatka z pekinki, pomidorka i papryki. Sok greifrutowy
gosia, tos Ty dzis wydala caly moj przydzial gotowkowy na tydzien:lol3: Ja tu sie oducze co znaczy dobrze gotowac, tylko zupy i zupy:-(
Jestem tu 5 dni ale łyżek nie znalazłam. Muszę spytać czy tu wogóle jada sie zupę hahaha