I tak mimo tej wiedzy nadal kojarzy mi się ze skórą :pomponiara:

I tak mimo tej wiedzy nadal kojarzy mi się ze skórą :pomponiara:
Z ciemną skórą...czekoladkiem :-)
Tina, nie prowokuj ! To nie jest wątek 18 + :lol3:
Wstyd sie przyznac do dzisiejszego obiadu! Gotowe danie czyli makaron,jakis sos,i jeden zrazik do tego,oraz czerwona kapusta. Ohydne jak cholera!
Aaa, nic nie miałam zdrożnego na myśli :)
Tak mi się skojarzyło, że teraz akurat bawełna kwitnie, a firmy od zaraz , sofort do pracy potrzebują, nierzadko wręcz niewolniczej. O czym świadczy ich nachalne werbowanie na forum.
A nasza praca często taka bywa, to świadczą wpisy Użytkowniczki. Sorry, ale do tej pory nie mogę zrozumieć, jak tak można człowieka traktować.
Mam dziś wisielczy humor.
Wczorajsza pomidorówka z makaronem:):):)Mam całe wiadereczko zupki i drugie kluchów,będę się obżerać cały dzień:):):)
Moja dzisiejsza fantazja obiadowa: makaron włoski, posypany serem mazurskim-białym twarogowym, pomidorkami koktajlowymi, swieżą bazylią i szczypiorkiem.Doprawiłam to dobrym olejem, pieprzem i solą z młynka i .... na koniec przozdobiłam to danie ślicznymi szlaczkami, z sosu mojego autorstwa- mam go zawsze pod ręką i używam non stop, bo jest dekoracyjny,pyszny i pasuje prawie do wszystkiego.:tanczy:
Ach, was..... może być, lepszy rydz, niż nic:-)
To moze przepis dasz na ten sosik,co? podziel sie inspiracja z kolezanka,podziel :-)
Prościzna: krem balsamiczny z miodem i do tego oliwa (jej najwięcej) w proprcjach wg. uznania. Ja robię "na oko" -próbuję. Wszystkie składniki dobry Q. Mojej Pdp, nawet ziemniaki z wody, polane tym sosikiem smakują. Ciekawe, czy w gustach kulinarnych też jesteśmy rodziną ? :-)