A co to jest i do czego służy ?
Na blond włosy też takie coś jest ?

Kupiłam to w Rossmannie.
A co to jest i do czego służy ?
Na blond włosy też takie coś jest ?
Jest na blond, czarne i ciemny blond. Świetna sprawa! Psikasz przedziałek z siwizną i po bólu. Do następnego mycia zamaskowane :-)
Kupiłam to w Rossmannie.
Z innej beczki,czy ktoś może mi wytlumaczyc jak to możliwe? Bo juz zgłupiałam.Myslalam ze rodzina decyduje sie na agencje,to podpisuje jakaś umowę? Ze tylko przez agencje opiekunki beda pracować.Na a tu teraz przyjedzie osoba na czarno.Po czym przyjedzie znowu opiekunka z tej agencji.To można raz tak a raz tak? Nie rozumiem.
Z innej beczki,czy ktoś może mi wytlumaczyc jak to możliwe? Bo juz zgłupiałam.Myslalam ze rodzina decyduje sie na agencje,to podpisuje jakaś umowę? Ze tylko przez agencje opiekunki beda pracować.Na a tu teraz przyjedzie osoba na czarno.Po czym przyjedzie znowu opiekunka z tej agencji.To można raz tak a raz tak? Nie rozumiem.
Ja mam trochę inny , bo Syoss-a . Świetnie ożywia kolor , odrosty łapie , tylko 3 minuty na głowie i się spłukuje . Bez rękawiczek , łap nie brudzi , taka pianka . Zdjęcia nie wstawię , bo nie potrafię . Kupiłam w DM-ie , cena też coś tak ok. 7 -8 e.Już dwa razy robiłam i jest fajnie , bo z farbowaniem mogę poczekać . ....Na opakowaniu pisze : " Professinal Performanse ..... von Friseuren & Coloristen mitentwicket und getestet ...." i jeszcze tam coś , ale nie chce mi się pisać :-) Ważne , że dobra rzecz i jestem zadowolona .
A ja sobie kupiłam Magic Retouch i moge sobie na mój oryginalny kolor włosów pozwolić? :-) Jednak ostatnio nie myje włosów codziennie, więc jak popsikam miejsca w których pokazuje się siwizna to wygląda to super :) Mogę trochę przedłużyć czas między farbowaniami. Kupiłam ten psikacz niedawno. Reklamowana nowość trochę drogie bo prawie 8 euro,
A macie może jakiś sposób na tą twardą niemiecką wodę.
Ktora z moich miękkich falowanych włosów robi szorstkie druty.
Ja mam trochę inny , bo Syoss-a . Świetnie ożywia kolor , odrosty łapie , tylko 3 minuty na głowie i się spłukuje . Bez rękawiczek , łap nie brudzi , taka pianka . Zdjęcia nie wstawię , bo nie potrafię . Kupiłam w DM-ie , cena też coś tak ok. 7 -8 e.Już dwa razy robiłam i jest fajnie , bo z farbowaniem mogę poczekać . ....Na opakowaniu pisze : " Professinal Performanse ..... von Friseuren & Coloristen mitentwicket und getestet ...." i jeszcze tam coś , ale nie chce mi się pisać :-) Ważne , że dobra rzecz i jestem zadowolona .
Szukam tego bo bym zdjęcie wstawiła ale same farby w pudełkach mi wyskakują? Kiedyś słyszłam od niemieckiej znajomej o jakieś piance, ale nie przywiązywałam do tego wagi bo myślałam że to do układania? Może zapodaj linka gdzie ten obrazek jest to ja go wstawię. Jestem ciekawa tego wynalazku?
Czy widziałaś do jasnych włosów ten preparat co uzywasz,czy tylko do ciemnych?
Czy widziałaś do jasnych włosów ten preparat co uzywasz,czy tylko do ciemnych?
Blondy też są, widziałam ten preparat, ale czy ciemne odrosty zamaskuje, to nie wiem.
Póki co, ombre w modzie, a ja ma baleyage, to wygląda to nawet fajnie :)
A to jest w DM? Bo bym sobie kupila tez ,pierwsze slysze o takim wynalazku!