Mam ombre teraz,ale że zmyła się ciemniejsza farba to wyglądam jakbym od roku u fryzjara nie była,dlatego nie zależy mi żeby całkiem rozjaśnic ale o 2-3 tony. Dzis pojade do miasta to poszukam ,dzięki Tióś
Mam ombre teraz,ale że zmyła się ciemniejsza farba to wyglądam jakbym od roku u fryzjara nie była,dlatego nie zależy mi żeby całkiem rozjaśnic ale o 2-3 tony. Dzis pojade do miasta to poszukam ,dzięki Tióś
Fyprubuj i napisz, czy sie opuaca kópić :)
Mrta,ocet nie wysusza wlosow ale musisz go troche tylko do wody dac,tak ,zeby ja zakwasic lekko. A jak wolisz to mozesz tez sokiem z cytryny. Na wlosy wyplukane woda z octem tez mozesz olejek sobie machnac. Ze trzy krople na dlonie,rozetrzec az sie rece cieple zrobia i wtedy koncowki obmacac ,opuscic glowe w dol,pod spodem sobie wysmyrac co sie da,a na koncu resztkami ,grzywke potraktowac i wszystko to co widac,wiesz...zeby zbyt tlusto nie bylo....Wlosy mieciutkie naprawde wtedy sie ma.
Wracam niedlugo do Pl to wlosy nabiorą same z sobie odpowiedniego wyglądu:-)
Tylko bede mieć dylemat czy ciąć czy zostawić takie długie wyhodowane...
Końcówki podetnij tylko.
To jest pianka do jasnych włosów czy do ciemnych? Szukałam czegoś takiego w moim DM-ie i nie znalazłam,a odrosty mam już kilometrowe.
Szukam tego bo bym zdjęcie wstawiła ale same farby w pudełkach mi wyskakują? Kiedyś słyszłam od niemieckiej znajomej o jakieś piance, ale nie przywiązywałam do tego wagi bo myślałam że to do układania? Może zapodaj linka gdzie ten obrazek jest to ja go wstawię. Jestem ciekawa tego wynalazku?
Tino ,czy w wieku 40 plus ( duży plus) można nosić wlosy do pasa....? ;-)
Meryjko , szukam na pudełku , gdzie ma " linka "/......kuźwa może to to ?www.syoss.net ? facebook.com/syoss ?.....tyz mi zadnie dałaś do wykonania ! zapomniała , żem gamoń ????
Do Ani 1977 ( ? ) : Ania a Ty myślisz , że starsza pani to może dłużej niż 3 -5 minut na siebie w lustro patrzeć ? ...nic bardziej mylnego :lol3:
ZAwsze miałam wlosy takie do łopatek długie.No ale lat przybywa.Juz raz podjęłam decyzje,ścinam ma krótko.Ale fryzjerka powiedziala że to byłaby zbrodnia:-) No to odpuściłam,nie bede z fryzjerki zbrodniarki robić.
Nie wiem.
Spytam Darka,pewnie powie żeby obciąć;-)