06 grudnia 2016 22:11 / 8 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalnaI widzita jak mnie zaraza jedna na siłę chce odchudzić ? Dobrze wie , że na urodzie stracę jak na wadze jakie kilo ubędzie i się mści , po prostu mści gadzina !
I to ma być obiad dla głodnej , mało co zagłodzonej na śmierć opiekunki ???:lol3: Trzymajta mi ręce ! Andreyka to w takich dniach jakąś zapiekankę , pizzę , że się tak brzydko wyrażę .(..tfuuuu co za sprośna nazwa ) a to dwa razy w barze przy Kauflandzie " na gorąco " my jadły .....Mój Boże , przyjechała zmiana i co ? i chałkie na obiad wcinam ....Mowię Wam z glodu zjadłam , bo czułam jak mi się normalnie brzuch do pleców przykleja ....Nie ma bata , jutro ma być jarzynowa to se w garnuszek odleję i będę miała na czwartkowy dzień bez dziewcząt . A gadzinie nie dam ani łyżeczki :lol1:
Przypomnę zapominalskiej,że nie dalej jak 2 dni temu zapowiadała,że nie będzie jadła obiadów!!Da znać kiedy!!!Będzie się odchudzała!!Wprawdzie po przedwczorajszym gulaszu zmieniła zdanie,ale kto ją tam wie???A do głodówk,i to w każdej mądrej książce jest napisane -należy się stopniowo przygotowywać!!!!Toteż dziś był ten pierwszy stopień:):):):)Chciała to ma:)Ha ha ha .Kto to widział w ogóle ,żeby planować odchudzanie przy temperaturze otoczenia - 7 stopni?????
ps.zapominalska niechaj kuchni nie prowokuje do upubliczniania szczegółów swojej mhm....diety:):):):)Bo zupy nie będzie!!!!!!