Wczoraj ugotowalam gar bigosu....bo chodził za mną jeszcze w de....ludzieee...!! Palce lizać...prawdziwy polski...!!!
Tylko będę musiała go teraz sama zjeść bo moja rodzina nie przepada...nie wiedzą co dobre...czy można Bigos zamrozić ??
Wczoraj ugotowalam gar bigosu....bo chodził za mną jeszcze w de....ludzieee...!! Palce lizać...prawdziwy polski...!!!
Tylko będę musiała go teraz sama zjeść bo moja rodzina nie przepada...nie wiedzą co dobre...czy można Bigos zamrozić ??
Potrzebuję rady, odnośnie niemieckiego elektrycznego piekarnika, bo widzę, że jak piekę nasze polskie ciasta, to temperatura podana w przepisach jest jak na Niemcy za niska i trwa to minimum pół godziny dłużej. Piekę tu włączając coś takiego, co ma dwie proste kreski, na górze jedną, na dole drugą, ale może trzeba włączyć coś innego? Jak wygląda tzw. Umlauft na przykład, niemieckie przepisy często o nim mówią.Dzięki za odzew!:disco:
Dzięki, myślałam, że robisz inną wersję, bo taki światowy kucharz z Ciebie, a okazuje się, że krewety pod ziołami popijane są swojskim kompocikiem ;) :). Miło, naprawdę miło :)!
Recepta nie wiem jaka, ale przepis chyba polski ;).
Potrzebuję rady, odnośnie niemieckiego elektrycznego piekarnika, bo widzę, że jak piekę nasze polskie ciasta, to temperatura podana w przepisach jest jak na Niemcy za niska i trwa to minimum pół godziny dłużej. Piekę tu włączając coś takiego, co ma dwie proste kreski, na górze jedną, na dole drugą, ale może trzeba włączyć coś innego? Jak wygląda tzw. Umlauft na przykład, niemieckie przepisy często o nim mówią.Dzięki za odzew!:disco:
Potrzebuję rady, odnośnie niemieckiego elektrycznego piekarnika, bo widzę, że jak piekę nasze polskie ciasta, to temperatura podana w przepisach jest jak na Niemcy za niska i trwa to minimum pół godziny dłużej. Piekę tu włączając coś takiego, co ma dwie proste kreski, na górze jedną, na dole drugą, ale może trzeba włączyć coś innego? Jak wygląda tzw. Umlauft na przykład, niemieckie przepisy często o nim mówią.Dzięki za odzew!:disco:
Potrzebuję rady, odnośnie niemieckiego elektrycznego piekarnika, bo widzę, że jak piekę nasze polskie ciasta, to temperatura podana w przepisach jest jak na Niemcy za niska i trwa to minimum pół godziny dłużej. Piekę tu włączając coś takiego, co ma dwie proste kreski, na górze jedną, na dole drugą, ale może trzeba włączyć coś innego? Jak wygląda tzw. Umlauft na przykład, niemieckie przepisy często o nim mówią.Dzięki za odzew!:disco:
Te pliki cookie są niezbędne dla funkcjonowania strony internetowej i nie mogą być wyłączone w naszych systemach. Są one zazwyczaj ustawiane tylko w odpowiedzi na działania podejmowane przez użytkownika, które sprowadzają się do zapytania o usługi, takie jak ustawienie preferencji prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Można ustawić przeglądarkę tak, aby blokowała lub ostrzegała o tych plikach cookie, ale niektóre części witryny nie będą wtedy działały. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych. Zablokowanie tych plików cookie w przeglądarce może skutkować nieprawidłowym działaniem serwisu.
Te pliki cookie mogą być ustawiane przez naszych partnerów reklamowych za pośrednictwem naszej strony internetowej. Mogą one być wykorzystywane przez te firmy do budowania profilu zainteresowań użytkownika i wyświetlania odpowiednich reklam na innych stronach. Nie przechowują one bezpośrednio danych osobowych, lecz opierają się na jednoznacznej identyfikacji przeglądarki i sprzętu internetowego. Jeśli użytkownik nie zezwoli na stosowanie tych plików cookie, doświadcza mniej ukierunkowanych reklam.
Te pliki cookie umożliwiają stronie internetowej zapewnienie większej funkcjonalności i personalizacji. Mogą być one ustawione przez nas lub przez zewnętrznych dostawców, których usługi zostały dodane do naszych stron internetowych. Jeśli użytkownik nie zezwoli na stosowanie tych plików cookie, niektóre lub wszystkie te usługi mogą nie działać prawidłowo.
Te pliki cookie umożliwiają nam zliczanie wizyt i źródeł ruchu, dzięki czemu możemy mierzyć i poprawiać wydajność naszej witryny. Pomagają one ustalić, które strony są najbardziej i najmniej popularne i zobaczyć, jak odwiedzający poruszają się po stronie. Wszystkie informacje zbierane przez te pliki cookie są agregowane i tym samym anonimowe. Jeśli użytkownik nie zezwoli na stosowanie tych plików cookie, nie będziemy wiedzieć, kiedy odwiedził naszą stronę internetową.