Na wyjeździe #35

19 października 2016 18:31 / 3 osobom podoba się ten post
Bożesz,a ja jej w Monachium doradzałam,żeby następnym razem jednak nie do dziadka,bo za ładna i za młoda...
No to pojechała Jolek do babci....
19 października 2016 18:32 / 7 osobom podoba się ten post
Mycha

93 lata mówisz ??  Kurde, optymizmem powiało :lol2: A może Ty się lepiej zamykaj na noc, bo jeszcze się babcia wtarabani do Twojego łóżeczka i będziesz miała party. Ciebie to "przypadki" same znajdują.

hahahahhahha. Mycha, tego sie nie obawiam, bo babcia nie wyjdzie po schodach, ani nawet sama nie wstanie :D wiec spokojnie :D nie martwie sie, ze zostane bezczelnie wykorzystana przez milą starszą Panią :D hahahah.
19 października 2016 18:33 / 5 osobom podoba się ten post
Marta

Bożesz,a ja jej w Monachium doradzałam,żeby następnym razem jednak nie do dziadka,bo za ładna i za młoda...

tak,tak Marta teraz Jolek na robotki reczne przejdzie za twoja namowa
19 października 2016 18:33 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

No wlasnie Marta, a kazdy mi tlumaczy, sluchaj starszych, bo warto :D No i widzisz jak jest ? hahahahah :)
19 października 2016 18:34 / 5 osobom podoba się ten post
Jolek

hahahahhahha. Mycha, tego sie nie obawiam, bo babcia nie wyjdzie po schodach, ani nawet sama nie wstanie :D wiec spokojnie :D nie martwie sie, ze zostane bezczelnie wykorzystana przez milą starszą Panią :D hahahah.

o babcia nie dojdzie ale ty chodzisz
19 października 2016 18:35 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Jakie "bezczelnie" ? No wiesz, to raczej z dobroci i dbałości - tylko nie wiem o kogo. Nooo trzymaj się Jolek i dziękuj losowi za ciekawe przypadki 
19 października 2016 18:35 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

o babcia nie dojdzie ale ty chodzisz :lol3:

Orim :) Mloda to ja jestem, ladna tez , nie powiem, ze nie, swiadomośc tego mam :D Ale wygląda to tak, jak ktos do mnie nie przyjdzie to sama tez nie pojde :D
19 października 2016 18:36 / 4 osobom podoba się ten post
Jolek

Orim :) Mloda to ja jestem, ladna tez , nie powiem, ze nie, swiadomośc tego mam :D Ale wygląda to tak, jak ktos do mnie nie przyjdzie to sama tez nie pojde :D

Noż dzikuska 
19 października 2016 18:36 / 7 osobom podoba się ten post
ORIM

o babcia nie dojdzie ale ty chodzisz :lol3:

A to niewygodne łóżko to może nie przypadek?... 
19 października 2016 18:36 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek,Jolek nie daj sie zaciągnąć do łóżka proszę cie
Bo cie na sumieniu mieć będę...
19 października 2016 18:39 / 5 osobom podoba się ten post
Jolek

powabna,sexy i skromna
19 października 2016 18:40 / 2 osobom podoba się ten post
Pod byle pretekstem cie do łóżka zwabi..np pod pretekstem zmiany pampersa...uważaj na siebie Jolek,babcia ma siły witalne jeszcze
19 października 2016 18:41 / 3 osobom podoba się ten post
Ellax2

A to niewygodne łóżko to może nie przypadek?... :yo:

2 + 2 to .....................nie zawsze 4
po nitce do kłębka
19 października 2016 18:45 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

2 + 2 to .....................nie zawsze 4 :-)
po nitce do kłębka :lol3:

Ja nie twierdzę. Ja się zastanawiam 
19 października 2016 18:46 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

2 + 2 to .....................nie zawsze 4 :-)
po nitce do kłębka :lol3:

No popatrzcie jak to Orim zaciekawiony tematem jest :D nono :D