Biegunka i wymioty, był u mnie lekarz, dostałam krople , dziadzio zwolnił mnie z obowiązków na cały dzień.
Biegunka i wymioty, był u mnie lekarz, dostałam krople , dziadzio zwolnił mnie z obowiązków na cały dzień.
Zdrowia życzę:) chociaż dziadzio się zachował porządnie. Mój pdp dzisiaj znowu cały dzień na tronie, wezwał lekarza bo nie może zejsć z toalety, jestem wredna:strach na wroble::strach na wroble:
Ciesz sie, ze dziadek na toalecie siedzi, bo moja od dwoch dni siedzi, pierdzi , sie smieje i wali za kazdym razem w pieluche i sie jeszcze burzy, ze znowu jej tylek myje. Normalnie chyba nawale w galoty i podstawie jej do umycia
U mojej babci dzisiaj też sraczuchna,ale to dlatego,że się śmietaną opiła. Co wraca już do łóżka to w połowie zawraca i od nowa sruuuu. dupsko już ma całe czerwone i piekące. A ja pampersów nie mam..... takie jaja przed Wigilią.
Źle się czuję:-(
Wczoraj zrobiłam sobie głodówkę, nie pracowałam, dzisiaj lepiej, już pracuję:-)