Na wyjeździe #36

02 stycznia 2017 13:45 / 2 osobom podoba się ten post
hawana

Blisko rury jest też klozet.

to nie rura, to kolanko chyba, odpływ taki.
02 stycznia 2017 13:56 / 1 osobie podoba się ten post
Kama84

to nie rura, to kolanko chyba, odpływ taki.

Kolanko ma mała rura
02 stycznia 2017 14:34
ewa59

Nusia w jakim landzie jestes....? Bo ja też blisko Ruhry....

jestem w Schwerte
02 stycznia 2017 14:37 / 7 osobom podoba się ten post
Sport ekstremalny....musiałam solą potraktować cała ścieżkę do domu, podjazd w ogrodzie dla Busa i drogę od bramki do podjazdu. Rozgrzałam sie na maksa. Nawet do skrzynki mogłam juz po " czarnym " dojść...i znowu sypie.
Tak wiec "siała baba...sól".
03 stycznia 2017 18:26 / 5 osobom podoba się ten post
Kolejny dzien za mna... minal szybko i ciekawie... oby takich wiecej. jutro tez powinnam miec mile towarzystwo podczas pauzy, z czego bardzo sie ciesze i juz nie moge sie doczekac...a do wyjazdu do PL coraz mniej...
03 stycznia 2017 18:37 / 6 osobom podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

Kolejny dzien za mna... minal szybko i ciekawie... oby takich wiecej. jutro tez powinnam miec mile towarzystwo podczas pauzy, z czego bardzo sie ciesze i juz nie moge sie doczekac...a do wyjazdu do PL coraz mniej...:-)

Zazdraszczam, a ja tutaj jako ten samotny......biały żagiel.......Opiekunek tu nie ma a Orimek......za daleko, bo z pewnoscią by przyjechał odwiedzić dawno nie widzianą koleżankę. Powinni ten mój DDR zaorać, szlag jasny
03 stycznia 2017 18:41 / 6 osobom podoba się ten post
doda1961

Zazdraszczam, a ja tutaj jako ten samotny......biały żagiel.......Opiekunek tu nie ma a Orimek......za daleko, bo z pewnoscią by przyjechał odwiedzić dawno nie widzianą koleżankę. Powinni ten mój DDR zaorać, szlag jasny:placz3:

No nie wiem czy wyrobiłby się z czasem,on ostatnio rozchwytywany jest,chyba powinien grafik założyć i sekretarkę zatrudnić...
03 stycznia 2017 18:41 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Zazdraszczam, a ja tutaj jako ten samotny......biały żagiel.......Opiekunek tu nie ma a Orimek......za daleko, bo z pewnoscią by przyjechał odwiedzić dawno nie widzianą koleżankę. Powinni ten mój DDR zaorać, szlag jasny:placz3:

Ja bym chciała wiedzieć co na Kubie słychać?
03 stycznia 2017 18:44 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No nie wiem czy wyrobiłby się z czasem,on ostatnio rozchwytywany jest,chyba powinien grafik założyć i sekretarkę zatrudnić...

Jeszcze o szybkowarach myśli, to chyba nie jest tragicznie 
03 stycznia 2017 18:46 / 5 osobom podoba się ten post
Nugatka

Jeszcze o szybkowarach myśli, to chyba nie jest tragicznie :-)

A ja nie wiem,może gromadzi gary bo planuje jakąś kucharkę zatrudnić...?
03 stycznia 2017 18:48 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Możesz mieć rację, popatrz jaki sprytny.....a później będzie, garów nie krywałem, są na Op24 
03 stycznia 2017 18:48 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

wspolczuje- wiem jak tojest pracowac na zadupiu, gdzie na noc asfalt zwijaja, a wrony w locie zawracaja... jeszcze jak nie ma ani jednej zywej, polskiej duszy to juz w ogol porazka...
03 stycznia 2017 18:56 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

wraca 16.01 
03 stycznia 2017 18:59 / 1 osobie podoba się ten post
hawana

Ja bym chciała wiedzieć co na Kubie słychać?:-)

Fidel Castro nie żyje 
03 stycznia 2017 19:00 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Sport ekstremalny....musiałam solą potraktować cała ścieżkę do domu, podjazd w ogrodzie dla Busa i drogę od bramki do podjazdu. Rozgrzałam sie na maksa. Nawet do skrzynki mogłam juz po " czarnym " dojść...i znowu sypie.
Tak wiec "siała baba...sól".

......a wiosną szlag trafi podjazd, kostkę na ścieżce i inne schody Taki to plon będzie z tego siania soli.
Wypraktykowałam na własnej posesji :(