A o której wstajesz jutro ??
A o której wstajesz jutro ??
Dziś rano i teraz tu jest minus 10!!!!W domu kaloryfery dobrze grzeją i okna tez ok ,ale żeby skwar był to nie.Mnie zawsze ciepło to w podkoszulku urzęduję ale na faję kurtka zimowa:)I na dupke kocyk:)he he
Dziwne te niemieckie chalupy....w jednych lodownia w inych Afryka..
Moja DS tak się rozochociła,że zaczynam żałować ,że żadnego szampana nie mam-może by ją uśpił prędzej:):):):)Śpiewa i klaszcze,wcale o spaniu nie myśli.....Ma kondycję w tym wieku kobieta:)Ja najchętniej już poszłabym w kimono:)
I ja juz bym poszla spac((( alem musze warowac, w najgorszym wypadku jeszcze 2 h., dla mnie to meczarnia , chyba ze poloze sie z dziadkami do lozka , juz mi wszystko jedno , chce spac(((
Dziadki przed 8 )) ja po 6tej, bo musze przygotowac sie do pracy , kawka petko itp))
Dziadki przed 8 )) ja po 6tej, bo musze przygotowac sie do pracy , kawka petko itp))
Moja Babciunia obaliła sama pół szampana- teraz już układa się w łóżku.:-)Bawiła się super!!!:-)I co dalej???Trzeba iść do łożka- takie to nasze sylwestrowe zabawy w robocie!!!:wiezienie:
kurcze jak Ci zazdroszczę, dla mojej pdp spacer z fotela na klo jest duzym wyczynem, jedyna rozrywka jaką z nią mam to 6 godzin ogladania niemieckiej TV, :przeklina: byłam dzisiaj sama na spacerze wzłuż Ruhr-y trochę chłodno, ale tempo szybkie to nie zmarzłam, po40 min, byłam już w domu bo umówiłam się z córką na skypie, :zakupy w sieci:
Nusia w jakim landzie jestes....? Bo ja też blisko Ruhry....
Blisko rury to się jest w Najt Klub Żizel Go Go Pokusa i Dotyk.
podpisała Czekolinda ;)
:cheerleaderka2: