Na wyjeździe #36

31 grudnia 2016 23:07 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

A o której wstajesz jutro ??

Dziadki przed 8 )) ja po 6tej, bo musze przygotowac sie do pracy , kawka petko itp))
31 grudnia 2016 23:09 / 6 osobom podoba się ten post
kasia63

Dziś rano i teraz tu jest minus 10!!!!W domu kaloryfery dobrze grzeją i okna tez ok ,ale żeby skwar był to nie.Mnie zawsze ciepło to w podkoszulku urzęduję ale na faję kurtka zimowa:)I na dupke kocyk:)he he
Dziwne te niemieckie chalupy....w jednych lodownia w inych Afryka..
Moja DS tak się rozochociła,że zaczynam żałować ,że żadnego szampana nie mam-może by ją uśpił prędzej:):):):)Śpiewa i klaszcze,wcale o spaniu nie myśli.....Ma kondycję w tym wieku kobieta:)Ja najchętniej już poszłabym w kimono:)

Moja Babciunia obaliła sama pół szampana- teraz już układa się w łóżku.Bawiła się super!!!I co dalej???Trzeba iść do łożka- takie to nasze sylwestrowe zabawy w robocie!!!
31 grudnia 2016 23:12 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

I ja juz bym poszla spac((( alem musze warowac, w najgorszym wypadku jeszcze 2 h., dla mnie to meczarnia , chyba ze poloze sie z dziadkami do lozka , juz mi wszystko jedno , chce spac(((

Nie smutaj Madzia mam tak samo,jeszcze tylko,albo 1h
31 grudnia 2016 23:16 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Dziadki przed 8 )) ja po 6tej, bo musze przygotowac sie do pracy , kawka petko itp))

Moje 9-9.20,ciekawe jak jutro,z tym ze ZS już 2x na pipi wysadzałam,TV wyje nadal.....DS imprezuje,też bym się położyła....Normalnie wstaję 7, ale jutro pół godz później,ale mam nadzieję ,że DS będzie tak zmęczona ,że w nocy nie będzie wstawała,chociaż jedna.....I przynajmniej rano będe miałą chwilkę spokoju dla siebie:)
31 grudnia 2016 23:16 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

To pod jednym względem mam troszeczkę lepiej od Ciebie. Mogę z łóżka wyjść ok. 8,30 a już jutro wyjątkowo o 10oo bo zapowiedziałam, że siedzę w necie. A zresztą dziadki i tak wcześniej nie wstaną. Będę się musiała rano "spężyć" i tyle, bo i tak wszystko musi być na czas. Ten właściwy dla pdp. 
Magdzie, wyspisz się 
Kurcze, żebym ja o tej !! porze jeszcze nie spała !!!
01 stycznia 2017 00:19 / 6 osobom podoba się ten post
Powspominałam sobie trochę. Poczytałam starą "Powieść" tak od ok. 40 strony. Matko kochana !!! to były czasy !!! Gdzie te dziewczyny, gdzie to wyczucie i poczucie humoru ???
http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/492/blogi-opiekunek-osob-starszych/powiesc-z-zycia-opiekunek--18----1/page/38
01 stycznia 2017 16:33 / 4 osobom podoba się ten post
Kot Ali wrócił,bawiła się z nim aż zasnął
01 stycznia 2017 18:32 / 9 osobom podoba się ten post
Pierwszy w tym roku spacer z Pdp 
01 stycznia 2017 18:50 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

tez bylam dzis na 1 tegorocznym spacerze, ale sama.. zimno jak cholera- jednak kilka fajnych fotek udalo mi sie tez zrobic...
01 stycznia 2017 22:32 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

kurcze jak Ci zazdroszczę,  dla mojej pdp  spacer z fotela na klo jest duzym wyczynem,    jedyna rozrywka jaką z nią mam to 6 godzin ogladania niemieckiej TV,    byłam dzisiaj sama na spacerze wzłuż Ruhr-y   trochę chłodno, ale tempo szybkie to nie zmarzłam, po40 min, byłam już w domu bo umówiłam się z córką na skypie,
01 stycznia 2017 22:41 / 1 osobie podoba się ten post
ewita

Moja Babciunia obaliła sama pół szampana- teraz już układa się w łóżku.:-)Bawiła się super!!!:-)I co dalej???Trzeba iść do łożka- takie to nasze sylwestrowe zabawy w robocie!!!:wiezienie:

moja pdp to "klasztor"   nie pije, nie spiewa, nie przeklina   nie robi nic tylko ogląda TV,   myslałam że może jakieś gry planszowe ale nie zna,   ale książek ma w każdym pokoju po 2 regały, bardzo uczona,   ale co jej z tego przyszło jak nawet w chinczyka nie umie zagrać aby czas szybciej zleciał,  na okrągło te same wiadomości i filmy.       ( DreiMänner im Schnee) widziałam 4 razy z nią + cztałam jej na głos fragmenty z książki,     Nudy na pudy
02 stycznia 2017 10:42 / 1 osobie podoba się ten post
Kot Ali przyszedł na śniadanie
02 stycznia 2017 13:06
nusia2302

kurcze jak Ci zazdroszczę,  dla mojej pdp  spacer z fotela na klo jest duzym wyczynem,    jedyna rozrywka jaką z nią mam to 6 godzin ogladania niemieckiej TV, :przeklina:   byłam dzisiaj sama na spacerze wzłuż Ruhr-y   trochę chłodno, ale tempo szybkie to nie zmarzłam, po40 min, byłam już w domu bo umówiłam się z córką na skypie, :zakupy w sieci:

Nusia w jakim landzie jestes....? Bo ja też blisko Ruhry....
02 stycznia 2017 13:21 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

Nusia w jakim landzie jestes....? Bo ja też blisko Ruhry....

Blisko rury to się jest w Najt Klub Żizel Go Go Pokusa i Dotyk.

podpisała Czekolinda ;)

02 stycznia 2017 13:39 / 1 osobie podoba się ten post
Kama84

Blisko rury to się jest w Najt Klub Żizel Go Go Pokusa i Dotyk.

podpisała Czekolinda ;)

:cheerleaderka2:

Blisko rury jest też klozet.