Jak Man z Heimu to Stefan.

Jak Man z Heimu to Stefan.
Ivanilcia,bądź poważna:)Jedna mała Europka????ha ha ha
BRAWO MICHASIA,,,,,,,,:slodki krolik: JUZ SIE CIESZE TERAZ INO CZEKAM NA OLICZANKI.....:kocha nie kocha:
Czuć wiosnę w powietrzu...
Dziś ma być wyjątkowo ciepły dzień. Teraz jest +12 stopni.
W taki dzień wszystko jakieś lżejsze się wydaje :-)
Jestem żyję ze słabym internetem ale w poniedziałek ma być lepiej.Miałam narazie siedzieć cicho aż się ogarnę ale Babka wywołała mnie do tablicy:aniolki:Wczoraj rozgardiasz bo wszyscy byli w odwiedzinach .Pdp ma 69 lat wczoraj wyszła ze szpitala to córka /37/ lat tez nie wie co po czym. Jest po udarze, sama pojada ale słabo trzeba pomóc, z łózka na wózek tez,Córka singielka mieszka w piwnicy , kuchnia jedna. Mycie w łózku. zobaczymy jak i z czym to się jje po kilku dniach, Dzisiaj córka w domu i jutro.Mam nadzieje że dam radę, Dobry omen to córka Pdp to Karolina tak jak moja córka, Pdp ma 2 synów - blizniaków/ 42/ lata i wczoraj jeden z nim przywiózł mi Polska kiełbasę. buziaki :aniolki:
Jestem żyję ze słabym internetem ale w poniedziałek ma być lepiej.Miałam narazie siedzieć cicho aż się ogarnę ale Babka wywołała mnie do tablicy:aniolki:Wczoraj rozgardiasz bo wszyscy byli w odwiedzinach .Pdp ma 69 lat wczoraj wyszła ze szpitala to córka /37/ lat tez nie wie co po czym. Jest po udarze, sama pojada ale słabo trzeba pomóc, z łózka na wózek tez,Córka singielka mieszka w piwnicy , kuchnia jedna. Mycie w łózku. zobaczymy jak i z czym to się jje po kilku dniach, Dzisiaj córka w domu i jutro.Mam nadzieje że dam radę, Dobry omen to córka Pdp to Karolina tak jak moja córka, Pdp ma 2 synów - blizniaków/ 42/ lata i wczoraj jeden z nim przywiózł mi Polska kiełbasę. buziaki :aniolki:
Jak Ciebie tam karmią takimi specjałami i to na wejście, to będzie dobrze:-)
Michasia juz pewno bigos gotuje........ino se zagladam do odliczajek a jej niema.........mysli nasza Michasia mysli........:chaplin:
Teraz, to i ja będę zaglądała, bo to zapowiada się jakieś ciekawe odliczanie :yo:A może Ty straciłaś rachubę czasu, jak to mają szczęśliwi :super1: