tak się zastanawiam, czy będąc zatrudnionym w jednej firmie (umowa zlecenie) można wskoczyć na krótkie zastępstwo w innej firmie podczas mojej 2 miesięcznej przerwy, czy ktoś tak miał albo wie coś na ten temat?
tak się zastanawiam, czy będąc zatrudnionym w jednej firmie (umowa zlecenie) można wskoczyć na krótkie zastępstwo w innej firmie podczas mojej 2 miesięcznej przerwy, czy ktoś tak miał albo wie coś na ten temat?
Witajcie!
Pakuje kufer i ryczę....jak mi się nie chce jechać! W niedzielę rano kierunek DE.
Witajcie :-)Jutro kierunek Niemcy :-(
Witajcie!
Pakuje kufer i ryczę....jak mi się nie chce jechać! W niedzielę rano kierunek DE.
Witajcie :-)Jutro kierunek Niemcy :-(
Czy zdarzyło się Wam że w trakcie pobytu w DE musieliście wracać na dwa dni do PL żeby załatwić coś ważnego? Jak to załatwiliście z PDP? Moja jest samodzielna i potrzebuje lekkiej pomocy przy ubieraniu się, całą resztę koło siebie robi sama. Poradźcie mi jak to załatwić.
Witajcie!
Ja jechałam na 6 dni do domu. Wpierw uzgodniłam wszystko z rodziną, a oni z firmą niemiecką. Ta z kolei poinformowała firmę polską. W moim przypadku opiekę nad pdp przejęła synowa, emerytowana pielęgniarka. Firmie oczywiście rodzina za ten czas gdy byłam w domu nie płaciła. Tak było z resztą za każdym razem gdy zjeżdżałam do domu. Pdp nie życzyła sobie żadnej innej opiekunki, a rodzina robiła wszystko aby temu życzeniou sprostać.
O,jak miło,choc raz wcześniej niż ja :-)
o nic nie pytaj :-) Bardzo sie ciesze ,ze juz wracam do pracy :-)