W domu #8

05 lutego 2017 19:59 / 2 osobom podoba się ten post
Nugatka

Korzystaj Ewunia ile się da!!!!! :-) na długo wróciłaś do domku?

Na dwa miesiące czyli do kwietnia. Chcę jednak skrócić pobyt w Pl i na miesiąc chce jechać na krótkie zastępstwo. Firma mi szuka czegoś......
05 lutego 2017 19:59 / 2 osobom podoba się ten post
Nugatka

Korzystaj Ewunia ile się da!!!!! :-) na długo wróciłaś do domku?

Na dwa miesiące czyli do kwietnia. Chcę jednak skrócić pobyt w Pl i na miesiąc chce jechać na krótkie zastępstwo. Firma mi szuka czegoś......
05 lutego 2017 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
hawana

Na tańce wyskocz, przecież karnawał:-)

Dobrze, że mi przypomnialas.....Pomyślę........
05 lutego 2017 20:03 / 2 osobom podoba się ten post
Ewka imprezkę powitalną szykuje
05 lutego 2017 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

Dobrze, że mi przypomnialas.....Pomyślę........:-)

My też chcemy
05 lutego 2017 20:05 / 2 osobom podoba się ten post
Geronimo, jak Ty się byczyles to ja pracowałam......To teraz ja się byczę......Kurde....!!!

Dalsza dyskusja tutaj:
http://opiekunki24.pl/forum/temat/2782/cos-na-poprawe-humoru/forumowe-figle---dzial-dla-doroslych-18---4/page/46
05 lutego 2017 22:43
ryba

Basieńko, a Ty nie jechałaś w niedziele z Olsztyna? A może Ty masz siostre bliźniaczke lub sobowtóra?:-)

Jechałam z Olsztyna 30.01 o 14 do Niemiec a TY kiedy?
06 lutego 2017 08:05
michasia

Jechałam z Olsztyna 30.01 o 14 do Niemiec a TY kiedy?

Ja w niedziele , 29, ale była babeczka tak podobna do Ciebie( oczywiście "znam" Ciebie tylko ze zdjec):). Juz chciałam powiedziec tej pani Dzień dobry
06 lutego 2017 09:23 / 1 osobie podoba się ten post
ryba

Ja w niedziele , 29, ale była babeczka tak podobna do Ciebie( oczywiście "znam" Ciebie tylko ze zdjec):). Juz chciałam powiedziec tej pani Dzień dobry:-)

Tak to był 29 to byłam ja , a Ty byłas w tym autokarze co ja??? gdzie mnie widziałas na dworcu?
06 lutego 2017 17:15
michasia

Tak to był 29 to byłam ja , a Ty byłas w tym autokarze co ja??? gdzie mnie widziałas na dworcu?

Widziałam Ciebie na dworcu, ale jechałyśmy innymi autobusami.
06 lutego 2017 18:33 / 2 osobom podoba się ten post
ryba

Widziałam Ciebie na dworcu, ale jechałyśmy innymi autobusami.

Mogłas krzyknąć Michaskaaaaaaaaaaa, ja byłam w jasnym odzieniu z kapturem włochatym:)
07 lutego 2017 19:30 / 3 osobom podoba się ten post
W mazowieckim zima na całego....Dziś cały dzień padał śnieg i jest minus 7....Gotuje teraz imbir....Jak wystygnie to dorzucę sok z cytryn i miód....Czy ktoś ma jakiś sprawdzony środek na drapanie w gardle i kaszel....???
07 lutego 2017 19:49 / 1 osobie podoba się ten post
ewa59

W mazowieckim zima na całego....Dziś cały dzień padał śnieg i jest minus 7....Gotuje teraz imbir....Jak wystygnie to dorzucę sok z cytryn i miód....Czy ktoś ma jakiś sprawdzony środek na drapanie w gardle i kaszel....???

Argol - bywa w sklepach z paralekami, zdrową żywnościa itp... To ma chyba ponad 60 %, używam w aerozolu... Czyli stosuję zewnętrznie Z homeopatow byc może homeogene 9, ale to jak przeziębienie kieruje się do zapalenia krtani... ))))
07 lutego 2017 19:50 / 7 osobom podoba się ten post
Domyślam się jaki i nie musisz nic pisać, Pawelku.....Ale dzięki za troskę.....
07 lutego 2017 19:54 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Argol - bywa w sklepach z paralekami, zdrową żywnościa itp... To ma chyba ponad 60 %, używam w aerozolu... :-) Czyli stosuję zewnętrznie :-) Z homeopatow byc może homeogene 9, ale to jak przeziębienie kieruje się do zapalenia krtani... ))))

Dzięki Danusiu......Czy ten Argol to coś w stylu Amolu tzn na bazie ziół i spirytusu ?