Relaksuję się codziennie po kilka godzin,z moim pdp.:bezradny:
Relaksuję się codziennie po kilka godzin,z moim pdp.:bezradny:
Mi pomaga dobra muzyka, wyłączenie się na chwile
Można psikać w gardło i można inhalacje robić. Mnie drapie w piersiach i gardle.....
Mnie też...ale nie na bezsenność.
Kiedyś mi pomagał magnez B6 sen jak zasnełam tak się rano obudziłam :-), normalnie przespać całą noc też było ciężko, ale daje rade:-)
Dyskusja o żartach przeniesiona do żartów.
Biorę cynk z magnezem i nie pomaga...Kupiłam ziołowe usypiacze w DM i też nie pomagają. Jeszcze trochę i chyba zacznę w nocy prasować,albo kurze wycierać...
Poleciłabym ci czosnek ,od razu ze dwa zęby. To chyba najskuteczniejszy naturalny antybiotyk,ale niestety hardcorowy,bo ten zapach odstarszy wszytkie wampiry.
Biorę cynk z magnezem i nie pomaga...Kupiłam ziołowe usypiacze w DM i też nie pomagają. Jeszcze trochę i chyba zacznę w nocy prasować,albo kurze wycierać...
ale to musi być konkretny magnez mi pomgół ten na sen :-) najlepiej to lekarza zapytaj to coś przepisze i bezpiecznie dla zdrowia
Jestem do 21 kwietnia w De,muszę się narazie jakoś przemęczyć bez lekarza. Jednak mnie ten ,wirus bardziej przeszkadza .
Jestem do 21 kwietnia w De,muszę się narazie jakoś przemęczyć bez lekarza. Jednak mnie ten ,wirus bardziej przeszkadza .
podstawowe badania też warto zrobić m.in morfologie z rozmazem
Robiłam ostatnio,zdrowa jestem jak" kóń" :--)
Robiłam ostatnio,zdrowa jestem jak" kóń" :--)