W domu #8

07 lutego 2017 20:53 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Relaksuję się codziennie po kilka godzin,z moim pdp.:bezradny:

Mi pomaga dobra muzyka, wyłączenie się na chwile 
07 lutego 2017 20:54 / 4 osobom podoba się ten post
Marcia

Mi pomaga dobra muzyka, wyłączenie się na chwile 

Mnie też...ale nie na bezsenność.
07 lutego 2017 20:56 / 4 osobom podoba się ten post
ewa59

Można psikać w gardło i można inhalacje robić. Mnie drapie w piersiach i gardle.....

Ewuś, płucz gardło naparem z szalwi. dziala podobnie do imbiru, raz  w tygodniu lub raz na dwa tygodnie profilaktycznie i nie wiesz co to ból gardła. Jak juz boli to pare razy dziennie. Działa antybakteryjnie. 
07 lutego 2017 20:57
ivanilia40

Mnie też...ale nie na bezsenność.

Kiedyś mi pomagał magnez B6 sen jak zasnełam tak się rano obudziłam , normalnie przespać całą noc też było ciężko, ale daje rade

Dyskusja o żartach przeniesiona do żartów.
07 lutego 2017 20:58 / 6 osobom podoba się ten post
Marcia

Kiedyś mi pomagał magnez B6 sen jak zasnełam tak się rano obudziłam :-), normalnie przespać całą noc też było ciężko, ale daje rade:-)

Dyskusja o żartach przeniesiona do żartów.

Biorę cynk z magnezem i nie pomaga...Kupiłam ziołowe usypiacze w DM i też nie pomagają. Jeszcze trochę i chyba zacznę w nocy prasować,albo kurze wycierać...
07 lutego 2017 20:59 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Biorę cynk z magnezem i nie pomaga...Kupiłam ziołowe usypiacze w DM i też nie pomagają. Jeszcze trochę i chyba zacznę w nocy prasować,albo kurze wycierać...

Mam tak samo
07 lutego 2017 21:00 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Poleciłabym ci czosnek ,od razu ze dwa zęby. To chyba najskuteczniejszy naturalny antybiotyk,ale niestety hardcorowy,bo ten zapach odstarszy wszytkie wampiry.

Ale też hardcorowo pomaga
I przy okazji odstraszy tych i owych.....
07 lutego 2017 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

ale to musi być konkretny magnez mi pomgół ten na sen  najlepiej to lekarza zapytaj to coś przepisze i bezpiecznie dla zdrowia
07 lutego 2017 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
Marcia

ale to musi być konkretny magnez mi pomgół ten na sen :-) najlepiej to lekarza zapytaj to coś przepisze i bezpiecznie dla zdrowia

Jestem do 21 kwietnia w De,muszę się narazie jakoś przemęczyć bez lekarza. Jednak mnie ten ,wirus bardziej przeszkadza .
07 lutego 2017 21:06
ivanilia40

Jestem do 21 kwietnia w De,muszę się narazie jakoś przemęczyć bez lekarza. Jednak mnie ten ,wirus bardziej przeszkadza .

No polecam Ci się udać do niego po co masz sie męczyć przepisze coś też i na sen 
07 lutego 2017 21:13
ivanilia40

podstawowe badania też warto zrobić m.in morfologie z rozmazem
07 lutego 2017 21:14 / 3 osobom podoba się ten post
Marcia

podstawowe badania też warto zrobić m.in morfologie z rozmazem

Robiłam ostatnio,zdrowa jestem jak" kóń" :--)
07 lutego 2017 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Super 
08 lutego 2017 07:35 / 13 osobom podoba się ten post
Siedzę we własnym domu przy stole, rozparłam się na krześle i jak panisko się czuję.
Koniec siedzenia na skrzynce po napojach. Tu już mi nikt nie powie wynocha.
Firma zgłosiła już mój profil do innej rodziny ale na wymianę czekać będę ok 10 dni.
Mogłam tam zostać i czekać bo to będzie niedaleko ale się zaparłam, że do domu chcę.

08 lutego 2017 08:22 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jak konica...w koniczynie...  najważniejsze zdrowie... tak trzymaj...