No i komuś teraz chyba głupio......he he.Na pociechę ja zostałam:)
No i komuś teraz chyba głupio......he he.Na pociechę ja zostałam:)
Przecież miała długi czas tu swoje zdjęcie. To co? ja tylko to zdjęcie widziałam?, zresztą sama pisała ile ma kg. Nie nie jest mi głupio, to Ty kłamiesz teraz.
W jakiej sprawie ja kłamię,bo nie bardzo rozumiem?Przecież dziś przynajmniej 3 ooby z forum Helenę /Kluchę widziały i wiedzą jak wygląda,a zdjęcie to tylko zdjęcia-ja mam fokę w avatarze czyli co?Nie jestem człowiekim tylko foką?:):):)Ty Liso lubisz tak tiu tiu tiu a potem ni z gruszki ni z pietruszki komuś dowalić.Widocznie to Cię albo bawi,albo dowartościowuje,nie wiem i nie chce wiedzieć.Brak toleracji na drugiego człowieka z powodu jego wyglądu to takie.....Żal mi Cię:(
Matko kochana, skończcie już z tym tyłkiem Helenki. Bo znowu się afera zrobi. Helenka może być zadowolona, jest szczupła i ma młodszego faceta. AAA zresztą piątek się zbliża to jakaś awanturka musi być.
Dziś dopiero czwartek,myślisz że to taka gra wstępna? :-)
Poza tym ocena wyglądu jest czysto subiektywna,dla jednych ktoś gruby jest szczupły,a dla innych ktoś niski jest wysoki. To zależy kto tej oceny dokonuje. Poza tym weżcie już na luz .
To nie do ciebie Mysiu.:buziaki1:
Dobrze mówisz, wódki Ci polac. Albo nie, Paolo ma mi oddać Wędrowniczka, to po jednym za mądre słowa.
Wódkę pijam tylko z przyjaciólmi,a Paolo wywalił mnie ze swoich znajomych,więc z nim nie piję.Z tobą Mysiu kiedyś muszę się sponiewierać,niech no tylko nam urlopy dopasują.
Ja mam dzisiaj jakiś dzień do kitu. Najpierw pożarłam ruskiego pieroga, potem zrobiłam obiadokolację ale żona wybyła i skusiłam się na sznycelka z kurczaka a dziadek się uparł, że dzisiaj pijemy ciemne piwo. No to wypiłam całą butelkę, bo na marnotrawstwo dziadek nie pozwala. Cholera !! Jutro to chyba się przeczołgam zamiast na rowerku jeździć :strach na wroble:
Wódkę pijam tylko z przyjaciólmi,a Paolo wywalił mnie ze swoich znajomych,więc z nim nie piję.Z tobą Mysiu kiedyś muszę się sponiewierać,niech no tylko nam urlopy dopasują.