17 st C i deszcz chlapie,a jak nie chlapie,to niebo całe zachmurzone szarymi chmurami....
17 st C i deszcz chlapie,a jak nie chlapie,to niebo całe zachmurzone szarymi chmurami....
Chwalę się.Córka moja jest magistrem etnologi i antropologi kulturowej . Studia ukończone dzisiaj na Katedrze Uniwersytetu Wrocławskiego. Tak się cieszę.
I ja sie chwale))Matura zdana z bardzo dobrym wynikiem .Ale jestem dumna z mojej corci ))).Teraz studia medyczne - oby sie dostala )))
Jak któraś mi tu napisze,że ma ładną pogodę to chyba wejdę na stół i zacznę szczekać ? Będzie lato w tym roku czy raczej nie ta szerokość geograficzna ?
Malyna, ja nie wiedziałam , że Ty "trudna młodzież":hihi:
Oj raz jedyny kreskę wciągnełam:-)
No to trza mieć pecha, raz i przyłapali.To Ty lepiej do tego kościoła nie idź, chyba ,że nie drewniany,bo Ci cegła na łeb spadnie.:-)
Nie przyłapali,proboszcz przystojny mnie nawrócił :-) sama się przyznałam a Ty co nie przyznałabyś się? no pytam się ,proboszcz to proboszcz
Nie przyłapali,proboszcz przystojny mnie nawrócił :-) sama się przyznałam a Ty co nie przyznałabyś się? no pytam się ,proboszcz to proboszcz
To Ty się nawróciłaś dla przystojnego proboszcza ?Sama z siebie to już nie?:) oj,oj ......Jakby był brzydal to co?
To Ty się nawróciłaś dla przystojnego proboszcza ?Sama z siebie to już nie?:) oj,oj ......Jakby był brzydal to co?
Malynka ...nie masz przypadkiem zdjęcia wielebnego jak na plaży na pleckach leży ?
A ja się pochwalę, że czekam na zmienniczkę i niedługo stąd wyrywam. Pdp, w łóżku a ja sobie do bólu poklikam, Za całe 2 tygodnie sobie odkuję :-)
A co do wielebnego to widziałam jak pozował do zdjęcia na plaży :smiech3: