Pochwalijki #4

30 czerwca 2017 16:59 / 2 osobom podoba się ten post
ania37

17 st C i deszcz chlapie,a jak nie chlapie,to niebo całe zachmurzone szarymi chmurami....

Nie tam , żebym chciała Cię wk..zdenerwować Aniu ...ale na termometrze w cieniu 25 stopni . Słońce ...lekki wiaterek ...milutko .
30 czerwca 2017 17:04
teresadd

Chwalę się.Córka moja jest magistrem etnologi i antropologi kulturowej . Studia ukończone  dzisiaj na Katedrze Uniwersytetu Wrocławskiego. Tak się cieszę.

Powód do dumy masz Teresko gratulacje
30 czerwca 2017 17:07 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

I ja sie chwale))Matura zdana z bardzo dobrym wynikiem .Ale jestem dumna z mojej corci ))).Teraz studia medyczne - oby sie dostala )))

Będzie dobrze zdolna dziewczyna
30 czerwca 2017 17:11 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Jak któraś mi tu napisze,że ma ładną pogodę to chyba wejdę na stół i zacznę szczekać ? Będzie lato w tym roku czy raczej nie ta szerokość geograficzna ?

Ja Ci nie napiszę. Przeciwnie - gewitter pod W-wą mam jak nie wiem wieje, leje i nic mi z tych + 24 stopni na termometrze
30 czerwca 2017 20:30 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

Malyna, ja nie wiedziałam , że Ty "trudna młodzież":hihi:

Oj raz jedyny kreskę wciągnełam
30 czerwca 2017 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Oj raz jedyny kreskę wciągnełam:-)

No to trza mieć pecha, raz i przyłapali.To Ty lepiej do tego kościoła nie idź, chyba ,że nie drewniany,bo Ci cegła na łeb spadnie.
30 czerwca 2017 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

No to trza mieć pecha, raz i przyłapali.To Ty lepiej do tego kościoła nie idź, chyba ,że nie drewniany,bo Ci cegła na łeb spadnie.:-)

Nie przyłapali,proboszcz przystojny mnie nawrócił sama się przyznałam a Ty co nie przyznałabyś się? no pytam się ,proboszcz to proboszcz
30 czerwca 2017 20:53 / 3 osobom podoba się ten post
Malina

Nie przyłapali,proboszcz przystojny mnie nawrócił :-) sama się przyznałam a Ty co nie przyznałabyś się? no pytam się ,proboszcz to proboszcz

No to tam niezła kolejka w pierwsze piątki musi być,lista na zapisy po parafii lata ?
30 czerwca 2017 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Nie przyłapali,proboszcz przystojny mnie nawrócił :-) sama się przyznałam a Ty co nie przyznałabyś się? no pytam się ,proboszcz to proboszcz

To Ty się nawróciłaś dla przystojnego proboszcza ?Sama z siebie to już nie?:) oj,oj ......Jakby był brzydal to co?
30 czerwca 2017 21:05 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

To Ty się nawróciłaś dla przystojnego proboszcza ?Sama z siebie to już nie?:) oj,oj ......Jakby był brzydal to co?

Nie ważna motywacja, efekt się liczy, teraz w pierwszej ławce siedzi .:
30 czerwca 2017 21:08 / 3 osobom podoba się ten post
Malina

Malynka ...nie masz przypadkiem zdjęcia wielebnego jak na plaży na pleckach leży ?
30 czerwca 2017 21:25 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Jasne że nie sama z siebie nie, on mnie zauroczył,spojrzał a ja zemdlałam ,a brzydal nic by nie osiągnął
30 czerwca 2017 21:28 / 5 osobom podoba się ten post
A tu zonk! Ksiezulek tylko z mezem gaworzy...
30 czerwca 2017 21:29 / 9 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Malynka ...nie masz przypadkiem zdjęcia wielebnego jak na plaży na pleckach leży ?

A ja się pochwalę, że czekam na zmienniczkę i niedługo stąd wyrywam. Pdp, w łóżku a ja sobie do bólu poklikam, Za całe 2 tygodnie sobie odkuję 

A co do wielebnego to widziałam jak pozował do zdjęcia na plaży
30 czerwca 2017 21:32 / 7 osobom podoba się ten post
MeryKy

A ja się pochwalę, że czekam na zmienniczkę i niedługo stąd wyrywam. Pdp, w łóżku a ja sobie do bólu poklikam, Za całe 2 tygodnie sobie odkuję :-)

A co do wielebnego to widziałam jak pozował do zdjęcia na plaży :smiech3:

Meryjko cieszę się razem z Tobą 
Co do obrazka : Meryjko ady to chyba nie wielebny , tylko jakiś indianin ze szczepu Wisimulacha ....no niee ?