Pochwalijki #4

30 czerwca 2017 10:53 / 17 osobom podoba się ten post
Chwalę się.Córka moja jest magistrem etnologi i antropologi kulturowej . Studia ukończone  dzisiaj na Katedrze Uniwersytetu Wrocławskiego. Tak się cieszę.
30 czerwca 2017 12:15 / 15 osobom podoba się ten post
I ja sie chwale))Matura zdana z bardzo dobrym wynikiem .Ale jestem dumna z mojej corci ))).Teraz studia medyczne - oby sie dostala )))
30 czerwca 2017 12:27 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Chwalę się.Córka moja jest magistrem etnologi i antropologi kulturowej . Studia ukończone  dzisiaj na Katedrze Uniwersytetu Wrocławskiego. Tak się cieszę.

Gratuluję Tereniu.
30 czerwca 2017 12:29 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

I ja sie chwale))Matura zdana z bardzo dobrym wynikiem .Ale jestem dumna z mojej corci ))).Teraz studia medyczne - oby sie dostala )))

Tylko 76% maturzystów zdało w tym roku maturę,jest powód do radości . Gratuluję .
30 czerwca 2017 12:32 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Tereniu,  gratuluje....I bądź dumna ze swojej córeczki.... 
30 czerwca 2017 12:33 / 4 osobom podoba się ten post
Teresadd i Magdzie--- możecie być dumne
30 czerwca 2017 12:35 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Magdzie...Tobie również gratuluję mądrej córci.....ale co się dziwić....jaka matka taka corka......
30 czerwca 2017 12:51 / 2 osobom podoba się ten post
Jaka mać,taka nać ,gratulacje Dziewczyny!
30 czerwca 2017 13:48 / 4 osobom podoba się ten post
Gratulacje dla mam zdolnych córek i zyczenia dalszych sukcesów na drodze naukowej i zawodowej
30 czerwca 2017 14:04 / 2 osobom podoba się ten post
Albo On, czyli maz Ciebie ""usunie" hi hi
30 czerwca 2017 16:04 / 1 osobie podoba się ten post
Jak któraś mi tu napisze,że ma ładną pogodę to chyba wejdę na stół i zacznę szczekać ? Będzie lato w tym roku czy raczej nie ta szerokość geograficzna ?
30 czerwca 2017 16:14 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Jak któraś mi tu napisze,że ma ładną pogodę to chyba wejdę na stół i zacznę szczekać ? Będzie lato w tym roku czy raczej nie ta szerokość geograficzna ?

Przepraszam,ale u mnie całkiem ładnie jest,koło FnM.Jakieś 22-25 stopni,troszkę wiaterku,troszkę słoneczka ,własnie się rychtujemy na spacerek:)
30 czerwca 2017 16:20 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Przepraszam,ale u mnie całkiem ładnie jest,koło FnM.Jakieś 22-25 stopni,troszkę wiaterku,troszkę słoneczka ,własnie się rychtujemy na spacerek:)

17 st C i deszcz chlapie,a jak nie chlapie,to niebo całe zachmurzone szarymi chmurami....
30 czerwca 2017 16:22 / 2 osobom podoba się ten post
ania37

U mnie jest w tym momencie wręcz gorąco! Bawaria Dolna się kłania! 
30 czerwca 2017 16:22 / 2 osobom podoba się ten post
ania37

W południowej Bawarii piękne słonko.
Temperatura 23 stopnie, szału nie ma, ale lepsze to, niż wczorajsze ulewy , wiatr i 15 stopni.