Internet w Niemczech

25 kwietnia 2014 22:09
wioletta500

ale u mnie to po 4 dniach nic nie ma tylko informacja że nie mam juz na koncie euro

Pewnie zle miałaś taryfe ustawioną. nie ustawiłaś na 30 dni tylko pewnie na 24h, dlatego tak szybko kase zżarło

25 kwietnia 2014 22:14
wisienka

Pewnie zle miałaś taryfe ustawioną. nie ustawiłaś na 30 dni tylko pewnie na 24h, dlatego tak szybko kase zżarło

No właśnie tym co pożarło to z pewnością mieli źle taryfę ustawioną. Ja też już swoje frycowe zapłaciłam. Teraz doszlam do perfekcji :)
Dziewczyny jest to dokładnie opisane we wcześniejszych postach. Szukajcie postów Kasi i Gabrysi.
25 kwietnia 2014 22:34
wisienka

To tez nie to chyba -15euro starcza na 7 dni, bo dziennie pożera 2 euro.Może sie łaczyłas nie przez Verbindungsassistens a przez Medion mobile-raz mnie tak połaczyło i 15 euro zjadło w jeden dzien.
25 kwietnia 2014 22:41
dziewczyny łączyłam się przez Verbindungsassistens a taryfę miałam ustawiona na 0 dni i wielka klapa nie wiem moze kupić inny stik a nie vodafone bo za 31 dni zaplaciłam 45 e porazka mozna sie wkurzyć tyle kasy a znowu tam jade za 3 tygodnie a bez neta to zwariuje POMOCY PLIS
25 kwietnia 2014 22:41
sory żle wsisałam na 30 dni ustawiłam taryfę
25 kwietnia 2014 22:44
wioletta500

dziewczyny łączyłam się przez Verbindungsassistens a taryfę miałam ustawiona na 0 dni i wielka klapa nie wiem moze kupić inny stik a nie vodafone bo za 31 dni zaplaciłam 45 e porazka mozna sie wkurzyć tyle kasy a znowu tam jade za 3 tygodnie a bez neta to zwariuje POMOCY PLIS

Strasznie duzo jakoś?45euro na mc?Jak to Vodafone to idx do salonu i tam Ci ustawia jak powinno być.
25 kwietnia 2014 22:48
to mam iść tam ze stikiem bo juz głupia jestem
25 kwietnia 2014 22:51
wioletta500

to mam iść tam ze stikiem bo juz głupia jestem

Weź laptopa i sticka  i śmiało idź:)
Wlasnie odkryłam ,że mieszkamy niecałe 20km od siebie w PL( ja w Osiekach)  :):):):)
25 kwietnia 2014 22:54 / 1 osobie podoba się ten post
dzięki za pomoc może się uda pozdrawiam znad Morza Bałtyckiego
26 kwietnia 2014 09:39
kaska Ty mi mow, a czemu ja mam caly czas na koncie 1 euro?na 30dni sie przelaczylo a na koncie tych 15 co wczoraj doladowalam nie ma?to normalne?caly czas to 1 euro co zostalo z poprzedniego na 24godz
26 kwietnia 2014 10:03 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

kaska Ty mi mow, a czemu ja mam caly czas na koncie 1 euro?na 30dni sie przelaczylo a na koncie tych 15 co wczoraj doladowalam nie ma?to normalne?caly czas to 1 euro co zostalo z poprzedniego na 24godz

Mogę ja Ci odpowiedzieć? dobrze, że nie ma, bo to co sobie doładowałaś, to Aldi sobie zabrał na poczet tych 30 dni i jest ok:)
26 kwietnia 2014 10:03 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

Moja Katarzynko!Ustawiłaś na 30dni i masz ustawione ,tak?No to logiczne ,że juz nie ma tych 15euro bo zostało pobrane zgodnie z Twoim ustawieniem.I tak ma być!!!Jak sobie wejdziesz teraz na MEINE TARIF to tam jest napisane do kiedy net aktywny:) Uprzedzam,że jesli np.jest ktywny do 25.05 to oznacza ,że 25ego maja juz netu miec nie będziesz i znów trzeba doładować-wg mnie to tak być nie powinno no ale jest ,niestety.....Wiec Cię tylko uprzedzam cobyś zaś rabanu nie narobiła:)
26 kwietnia 2014 10:18
kasia63

Moja Katarzynko!Ustawiłaś na 30dni i masz ustawione ,tak?No to logiczne ,że juz nie ma tych 15euro bo zostało pobrane zgodnie z Twoim ustawieniem.I tak ma być!!!Jak sobie wejdziesz teraz na MEINE TARIF to tam jest napisane do kiedy net aktywny:) Uprzedzam,że jesli np.jest ktywny do 25.05 to oznacza ,że 25ego maja juz netu miec nie będziesz i znów trzeba doładować-wg mnie to tak być nie powinno no ale jest ,niestety.....Wiec Cię tylko uprzedzam cobyś zaś rabanu nie narobiła:)

To zależy o której godzinie uruchomiła taryfę. Jak o 23, to net będzie do 25-05 do godziny 23. Ja tak miałam :))))
26 kwietnia 2014 11:16 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Mogę ja Ci odpowiedzieć? dobrze, że nie ma, bo to co sobie doładowałaś, to Aldi sobie zabrał na poczet tych 30 dni i jest ok:)

ja pindole, ja to faktycznie blondynka jestem:)dzia
26 kwietnia 2014 15:50
kaska_45

ja pindole, ja to faktycznie blondynka jestem:)dzia

Przez grzeczność nie zaprzeczam ha.. ha...
Buziak.