ale u mnie to po 4 dniach nic nie ma tylko informacja że nie mam juz na koncie euro
ale u mnie to po 4 dniach nic nie ma tylko informacja że nie mam juz na koncie euro
Pewnie zle miałaś taryfe ustawioną. nie ustawiłaś na 30 dni tylko pewnie na 24h, dlatego tak szybko kase zżarło
Pewnie zle miałaś taryfe ustawioną. nie ustawiłaś na 30 dni tylko pewnie na 24h, dlatego tak szybko kase zżarło
dziewczyny łączyłam się przez Verbindungsassistens a taryfę miałam ustawiona na 0 dni i wielka klapa nie wiem moze kupić inny stik a nie vodafone bo za 31 dni zaplaciłam 45 e porazka mozna sie wkurzyć tyle kasy a znowu tam jade za 3 tygodnie a bez neta to zwariuje POMOCY PLIS
to mam iść tam ze stikiem bo juz głupia jestem
kaska Ty mi mow, a czemu ja mam caly czas na koncie 1 euro?na 30dni sie przelaczylo a na koncie tych 15 co wczoraj doladowalam nie ma?to normalne?caly czas to 1 euro co zostalo z poprzedniego na 24godz
kaska Ty mi mow, a czemu ja mam caly czas na koncie 1 euro?na 30dni sie przelaczylo a na koncie tych 15 co wczoraj doladowalam nie ma?to normalne?caly czas to 1 euro co zostalo z poprzedniego na 24godz
Moja Katarzynko!Ustawiłaś na 30dni i masz ustawione ,tak?No to logiczne ,że juz nie ma tych 15euro bo zostało pobrane zgodnie z Twoim ustawieniem.I tak ma być!!!Jak sobie wejdziesz teraz na MEINE TARIF to tam jest napisane do kiedy net aktywny:) Uprzedzam,że jesli np.jest ktywny do 25.05 to oznacza ,że 25ego maja juz netu miec nie będziesz i znów trzeba doładować-wg mnie to tak być nie powinno no ale jest ,niestety.....Wiec Cię tylko uprzedzam cobyś zaś rabanu nie narobiła:)
Mogę ja Ci odpowiedzieć? dobrze, że nie ma, bo to co sobie doładowałaś, to Aldi sobie zabrał na poczet tych 30 dni i jest ok:)
ja pindole, ja to faktycznie blondynka jestem:)dzia