Zakupy 4

06 listopada 2017 17:10 / 4 osobom podoba się ten post
Tina!
Nie ściemniaj!
Widziano cię na zakupach 

06 listopada 2017 17:14 / 4 osobom podoba się ten post
Misiek

Tina!
Nie ściemniaj!:nie wolno:
Widziano cię na zakupach :-)

No w porządku, ale po co te kity z satelity , że prosiaczki po polu ganiałeś ? 
06 listopada 2017 17:18 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

No w porządku, ale po co te kity z satelity , że prosiaczki po polu ganiałeś ? :hihi:

Ja ich nie ganiałem.
One tak same gelaufen 
06 listopada 2017 18:49 / 3 osobom podoba się ten post
ania37

No jak na dinusia to cena przystępna
06 listopada 2017 18:59 / 3 osobom podoba się ten post
ania37

Dzisiaj moja koleżanka robiła zakupy pod choinkę,wnuczek zażyczył sobie dinozaura,ale babciu przywieś mi takiego żywego dużego,no i zobacz poćwiartowali go i już nie przywiezie żywego
06 listopada 2017 19:13 / 3 osobom podoba się ten post
Malina

Dzisiaj moja koleżanka robiła zakupy pod choinkę,wnuczek zażyczył sobie dinozaura,ale babciu przywieś mi takiego żywego dużego,no i zobacz poćwiartowali go i już nie przywiezie żywego:wysmiewa:

Wiesz,jest jeszcze szansa na klona i wnusiu szczęśliwy będzie...... Hahaha  Bo tu tylko kawałek łapy mamy ;) .
06 listopada 2017 19:35 / 2 osobom podoba się ten post
Misiek

W Jurassic Park :zaskoczenie1:

No coś takiego ! A  ja myślałam,. że w Rewe....
06 listopada 2017 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
Zakupiłam sobie przez pośredniczkę ( moja koleżanka) Atelokolagen i Atelowodę.Ona zamawiała sobie już kolejny raz, u znajomego w Polsce, a ja przy okzji. Do tej pory używałam zwykłych, czyli tanich kosmetyków, a w nich olej arganowy , oryginalny jest wiodącym . Coś mnie naszło i kupiłam te Atelo...Może akurat bużka mi wypięknieje ? U koleżanki widać efekty. Nie widziałam jej kilka miesięcy i teraz buzia taka świeża i promienna .
06 listopada 2017 20:22 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Zakupiłam sobie przez pośredniczkę ( moja koleżanka) Atelokolagen i Atelowodę.Ona zamawiała sobie już kolejny raz, u znajomego w Polsce, a ja przy okzji. Do tej pory używałam zwykłych, czyli tanich kosmetyków, a w nich olej arganowy , oryginalny jest wiodącym . Coś mnie naszło i kupiłam te Atelo...Może akurat bużka mi wypięknieje :chowa sie: ? U koleżanki widać efekty. Nie widziałam jej kilka miesięcy i teraz buzia taka świeża i promienna :-).

Przecież Tobie niczego nie brakuje...ine tak kcom wyglądać jak Ty...
06 listopada 2017 20:26 / 2 osobom podoba się ten post
Generalnie, to chyba jednak nie udałyście się Panu Bogu, dziewczęta   .
Ile by to było piwa i karkówki na grilla za te wasze "micelarne kolageny" i inne wynalazki.
06 listopada 2017 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
Misiek

Generalnie, to chyba jednak nie udałyście się Panu Bogu, dziewczęta :buu: :zaskoczenie1: :bezradny:.
Ile by to było piwa i karkówki na grilla za te wasze "micelarne kolageny" i inne wynalazki.

Zakup ,bynajmniej nie kosztem dobrego jedzonka, kolego Misiek . To jest jest po prostu.... taka fantazja 
06 listopada 2017 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Zakup ,bynajmniej nie kosztem dobrego jedzonka, kolego Misiek :oczko:. To jest jest po prostu.... taka fantazja :oklaski1:

06 listopada 2017 21:51 / 3 osobom podoba się ten post
ania37

Wygląda jak prawdziwe! :D :D 
15 listopada 2017 11:44
Jak dla mnie ten drugi ,jest elegant bardziej
17 listopada 2017 10:43 / 8 osobom podoba się ten post