I jak za skórzane buty to cena była przystępna. Są bardzo wygodne, a ja niestety po naderwaniu ścięgna muszę zwracać uwagę na to w czym chodzę.
I jak za skórzane buty to cena była przystępna. Są bardzo wygodne, a ja niestety po naderwaniu ścięgna muszę zwracać uwagę na to w czym chodzę.
Mnie to inaczej nie wypada, bo będą gadali na wsi...
A ty wsiowa jesteś? niech gadają niech im szczęki wypadną:-)
Ja tam jeszcze nic ( tfu,tfu....a kysz ,a kysz) nie zrobiłam sobie w stópkę,ale też muszę zwracać uwagę co kupuję,taka delikatuśna ,a wygląda na chamską girę.:smiech3:
No fsiowa i fcale się tego nie wstydzem :)
A tak poważnie to mnie mało obchodzi co kto plecie i tak mam że nie słucham tzw. "newsów".
No nie ma się czego wstydzić,ja lubię wieś szczególnie latem, kiedyś jeżdziłam do babci na wieś.Teraz prawdziwej wsi nie ma,gdzie była krowa, kura,świnka,spało się na sianie w stodole.
Bo nie ma. Ten kto kieruje się stereotypami, to może się przejmować-ja akurat nie. A teraz świat za sprawą m.in internetów to globalna wioska- tak że realia się zmieniły. W mieście chyba nie chciałabym mieszkać, mimo, że faktycznie gospodarze przerzucili się na uprawę roślin a ze zwierzątek to tylko nadajniki zostały :)
Zawsze lepiej wyglądają niż walonki ale czy od nich cieplejsze ? :)
Sliczne kozaczki,śliczne... Zima zaraz się w Polsce zacznie więc będziesz miała jak znalazł.
Jesli chodzi o ścięgno też sobie kiedyś okrutnie zerwałam. Leczyłam tą nogę ponad dwa miesiące,a potem co rusz jakiś uraz wtórny przy byle nadwyrężeniu. Na szczęście jakoś się zaleczyło to ściegno,ale widzę różnicę przy rozciąganiu,zdrowa noga jest dużo bardziej elastyczna . Chyba już nie da się nic z tym zrobić,ale na obcasikach śmigam ,że hej.:-)
Przymierz, to będziesz wiedział...
Takie ruuuuuude ? Nie lubię rudego koloru. Jeśli już coś dla mnie to niech będą gumofilce, pasują do kufajki, a i ciepłe nad podziw. Berecik z antenką już mam.
No kurcze, jak wiesz to po co się pytasz? :oczko2:
Pytałem tylko czy będą cieplejsze, czy to tylko dla zadania szyku i o izolację termiczną tu nie chodzi. Bo jakby jeszcze kolor zmienić, to byłyby całkiem, całkiem. :)