To dwie sasiadujace z Twoja dzielnice. Masz bezposredni autobus, a i na nogach bez problemu- zalezy ile masz czasu. Jak bedziesz miec ochote na kawke to daj znac. :-)
To dwie sasiadujace z Twoja dzielnice. Masz bezposredni autobus, a i na nogach bez problemu- zalezy ile masz czasu. Jak bedziesz miec ochote na kawke to daj znac. :-)
Witam,jakoś nie chce mi się spać i zdecydowałam się na na Twoje zaproszenie.Sossenheim jest odemnie ok.4km,ja mam rowerek a ty? Mogłabym dojechać,tylko nie wiem cz trafię nie znam dobrze miasta ale przeglądałam jak tam jechać i jeśli masz niedaleko do rzeki Nida w okolicach An der Nida -Wiesenfeldstraße to mogłybyśmy się tam spotkać (może pojutrze,jutro lub w inny dzien,ja mam przeważnie 3 godz.pauzy. Zaznaczam że jestem dużo starsza od Ciebie,ale przecież wiek nie ma tu znaczenia pogadać przecież możemy:-)
Byłam , ale teraz jestem już w Mülheim, a jutro jadę do domu.
W Dü Venhaussen będę chyba od ,30 kwietnia
Ok. Ja będę w maju
Pozdrawiam:radosc:
Przepraszam, ale nie zagladalam tu ostatnio. Do Niddy mam pol godz na nogach, ale wczoraj dostalam rower, ze jak bedzie cieplej- to chetnie. Mam tam tez koleznke, ze mozemy we 3 sie spotkac. Wiek to tylko cyferki, wlaasciwie wszystkie opiekunki/ wszyscy opiekunowie sa ode mnie starsi, ale nikomu to nie przeszkadza ;). Jak sie moge z Toba skontaktowac poza forum?
Ja jestem w Saarland
Mnie też nie przeszkadza, tylko że ja już w sobotę wyjeżdżam do domciu,i nie wiem czy tu wrócę gdyż trochę się pokomplikowało.Ale może kiedyś znowu będziemy blisko to się skontaktujemy ok. Życie płata figle ja byłam tu 7 tygodnie i nikogo nie znalazłam dopiero na koniec ty się odezwałaś. szkoda ale cóż takie jest życie.:przytula:Pozdrawiam i życzę spokojnej pracy
CZESC jestem w Monachium dzielnica hadern 81377 81375 ktos jest tu blisko?
:-)