A kto to ten nowy Pan ? Ja nic nie wiem.
A te trole to które to są ?
:bezradny:

Jestem niespokojnie spokojnym gościem że Świnoujścia ,365 dni słońca plaże bez końca palmy itd. Mieszkam od prawie 30lat w Solingen NRW i kocham i szanuje polskie dziewczyn.
Jejejej :-) Wprawdzie nie jestem etatowym forumowym słoneczkiem , ale kosmitką z ciemną stroną mocy-lecz dziękuję.
Dobrze, że nam tu nie zgasiłeś światła, bo zamierzamy Cię zatrudnic w Powitajkach do parzenia kawy :-)
Luke może być już trochę zmęczony :lol2:
Zach-pom :-) Szczecin wita- za granicą Zurych.
No a teraz bez żartów moje naj naj najlepsze kolerzanki przyjaciółka praktycznie kutra z was była by na tyle miał i dała mi chodź odrobinę jakichś wskazówek bo dla mnie to jest chyba pierwszy raz :plotki: nie to że jestem nieśmiały ale chentnie dam się za rękę doprowadzić :niesmialy:
No a teraz bez żartów moje naj naj najlepsze kolerzanki przyjaciółka praktycznie kutra z was była by na tyle miał i dała mi chodź odrobinę jakichś wskazówek bo dla mnie to jest chyba pierwszy raz :plotki: nie to że jestem nieśmiały ale chentnie dam się za rękę doprowadzić :niesmialy:
Deprecha to jeszcze mało powiedziane jestem już dużo dalej pisząc do Was mam już sznurek na około szyji i linę na "tygrysie " wszystko przez jakiś śmieszny wirusik się bawić nie można a ja jestem taki rozrywkowy wafel. :wiezienie:
Deprecha to jeszcze mało powiedziane jestem już dużo dalej pisząc do Was mam już sznurek na około szyji i linę na "tygrysie " wszystko przez jakiś śmieszny wirusik się bawić nie można a ja jestem taki rozrywkowy wafel. :wiezienie: