Jeżu malusieńki !? Tobie się tak w tym Marhamszejku porobiło!? W życiu nie wezmę all inclusive !? W życiu tam nie pojadę!! O matko bosko czynstochowsko ,z moimi " dźwiękami" dopiero bym wyglądała.:smiech2: ...się rozgość,pij i lepiej nie zakanszaj :smiech3: :buziaki1:
Ale kochanie! O sianie mowy nie ma. Siano szelesci i kluje oraz robale w nim siedza. Rozniste. Ja nie lubie robalow ;)
Nad ranem kapustą kiszoną zakąsimy :)
No też nie będę zakanszać. Na diecie jestem i uprawiam aktywność fizyczną , w przerwie miedzy jednym ptasim mleczkiem a drugim :-))
A gady lubisz,węże np.? :smiech3:
Ale kochanie! O sianie mowy nie ma. Siano szelesci i kluje oraz robale w nim siedza. Rozniste. Ja nie lubie robalow ;)
Nad ranem to juz chyba sok z tej kapusty trzeba bedzie spozywac;) Bo ja jeszcze regionalny bimberek posiadam.
Piknie tancujesz! Piknie! Ide tez poplasac jak na porzadna nimfe blotna przystalo;)))
Toteż tychże robalów utopić należy, najlepiej procentami, a potem zamiast nich tylko białe myszki milutkie widać, a czasami to nawet fioletowe. Alo to wtedy jak się na nie podbitym okiem patrzy.
A na czym pędzony? Bo wiesz ,ta nasza polska ziemia malowana zbożem rozmaitem to....karotoflem stoi.:smiech3:
Chwilowo się oddalę z parkietu, gdyż ponieważ podpalić muszę. Papieroska of kors.
Hawanka wchodż na imprezę,odpalaj cygaro i nie siedż w krzakach.:dwa piwa: Piesełka też mozesz zabrać..:-)
No masz. Ja na parkiet, Ty z parkietu. Chyba sie zesmucem i znowu z nerw spala nie bede ;)))