Moje urodziny i imieniny 4

11 stycznia 2018 21:49 / 4 osobom podoba się ten post
MeryKy

100 lat Fioletko :buziaczki:

Meryky!!! Dawaj mordke do buziaka! Jak ja sie ciesze,ze przyszlas! Chodz na drinusia oraz tance;)
11 stycznia 2018 21:49 / 4 osobom podoba się ten post
Alaska

Jeżu malusieńki !? Tobie się tak w tym Marhamszejku porobiło!? W życiu nie wezmę all inclusive !? W życiu tam nie pojadę!! O matko bosko czynstochowsko ,z moimi " dźwiękami" dopiero bym wyglądała.:smiech2: ...się rozgość,pij i lepiej nie zakanszaj :smiech3: :buziaki1:

No też nie będę zakanszać. Na diecie jestem i uprawiam aktywność fizyczną , w przerwie miedzy jednym ptasim mleczkiem a drugim )
11 stycznia 2018 21:50 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ale kochanie! O sianie mowy nie ma. Siano szelesci i kluje oraz robale w nim siedza. Rozniste. Ja nie lubie robalow ;)

A gady lubisz,węże np.? 
11 stycznia 2018 21:50 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

Nad ranem kapustą kiszoną zakąsimy :)

Nad ranem to juz chyba sok z tej kapusty trzeba bedzie spozywac;) Bo ja jeszcze regionalny bimberek posiadam.
11 stycznia 2018 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

No też nie będę zakanszać. Na diecie jestem i uprawiam aktywność fizyczną , w przerwie miedzy jednym ptasim mleczkiem a drugim :-))

Piknie tancujesz! Piknie! Ide tez poplasac jak na porzadna nimfe blotna przystalo;)))
11 stycznia 2018 21:52 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A gady lubisz,węże np.? :smiech3:

Wprost przepadam. Szczegolnie na butach ;)))
11 stycznia 2018 21:52 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ale kochanie! O sianie mowy nie ma. Siano szelesci i kluje oraz robale w nim siedza. Rozniste. Ja nie lubie robalow ;)

Toteż tychże robalów utopić należy, najlepiej procentami, a potem zamiast nich tylko białe myszki milutkie widać, a czasami to nawet fioletowe. Alo to wtedy jak się na nie podbitym okiem patrzy.
11 stycznia 2018 21:53 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nad ranem to juz chyba sok z tej kapusty trzeba bedzie spozywac;) Bo ja jeszcze regionalny bimberek posiadam.

A na czym pędzony? Bo wiesz ,ta nasza polska ziemia malowana zbożem rozmaitem to....karotoflem stoi.
11 stycznia 2018 21:53 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Piknie tancujesz! Piknie! Ide tez poplasac jak na porzadna nimfe blotna przystalo;)))

Chwilowo się oddalę z parkietu, gdyż ponieważ podpalić  muszę. Papieroska of kors.
11 stycznia 2018 21:53 / 3 osobom podoba się ten post
Andrew

Toteż tychże robalów utopić należy, najlepiej procentami, a potem zamiast nich tylko białe myszki milutkie widać, a czasami to nawet fioletowe. Alo to wtedy jak się na nie podbitym okiem patrzy.

No az tyle nie wypilam,zebym miala Cie po mordzie trzaskac Zreszta po alkoholu agresor tez mi sie nie zalacza. Moze jednak skupisz wzrok porzadnie? Nie zezuj!!
11 stycznia 2018 21:53 / 5 osobom podoba się ten post
Hawanka wchodż na imprezę,odpalaj cygaro i nie siedż w krzakach. Piesełka też mozesz zabrać..
11 stycznia 2018 21:55 / 6 osobom podoba się ten post
Alaska

A na czym pędzony? Bo wiesz ,ta nasza polska ziemia malowana zbożem rozmaitem to....karotoflem stoi.:smiech3:

A to z mniemnieckiej ziemi. Ona to,ta ichnia ziemia, te plody rozne wydala, ku pozytkowi naszemu. Z gruszek mam. Oraz jablek ;)))
11 stycznia 2018 21:56 / 5 osobom podoba się ten post
doda1961

Chwilowo się oddalę z parkietu, gdyż ponieważ podpalić  muszę. Papieroska of kors.

No masz. Ja na parkiet, Ty z parkietu. Chyba sie zesmucem i znowu z nerw spala nie bede ;)))
11 stycznia 2018 21:57 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Hawanka wchodż na imprezę,odpalaj cygaro i nie siedż w krzakach.:dwa piwa: Piesełka też mozesz zabrać..:-)

Hawanka ma psa innego niz inne. Moze byc tak,ze sie z nami sponiewiera porzadnie. Piesiel znaczy. On papryke je i inne zieleniny
11 stycznia 2018 21:58 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

No masz. Ja na parkiet, Ty z parkietu. Chyba sie zesmucem i znowu z nerw spala nie bede ;)))

Spadam po angielsku , tylko się z " gospodynią" pożegnam , szykuję się do odlotu. dla Wszystkich.Dobranoc.