Chyba trzeba wstrząsnąć bo inaczej nie dojdzie...
Nie bądź taka bardzo we wszystkim oszczędna. Coś mi juz obiecałaś na trawie, pamiętam znakomicie. :)
Helllloł......Wsiewo haroszewo, oraz viel Gesundheit , und Happy Birthday of kors Fioletto nasza. Tak imprezujecie, że spać nie mogę. Ogarnęłam się więc i jestem
Jeżu malusieńki !? Tobie się tak w tym Marhamszejku porobiło!? W życiu nie wezmę all inclusive !? W życiu tam nie pojadę!! O matko bosko czynstochowsko ,z moimi " dźwiękami" dopiero bym wyglądała.:smiech2: ...się rozgość,pij i lepiej nie zakanszaj :smiech3: :buziaki1:
Jeżu malusieńki !? Tobie się tak w tym Marhamszejku porobiło!? W życiu nie wezmę all inclusive !? W życiu tam nie pojadę!! O matko bosko czynstochowsko ,z moimi " dźwiękami" dopiero bym wyglądała.:smiech2: ...się rozgość,pij i lepiej nie zakanszaj :smiech3: :buziaki1:
Ja jestem wierna Sindbadowi...:niesmialy:
Na razie trawa jest zlechana. Poczekajmy az swieza bedzie:wystawia jezyk2:
Czy ktoś tutaj tańczy ?
No masz. Przeciez polewam non stop. Az mnie lokiec boli;))
Jestem pierwsza ,łiskacza z wodą poproszę na rozgrzewkę :smiech3: A ogórki kiszone na zagrychę macie?
Kto polewa?
Jestem z natury bardzo cierpliwy więc skoro nie na sianie kochanie, to na trawce też może być. Może nawet na trawce i z trawką ? :)
Nad ranem kapustą kiszoną zakąsimy :)