Nie, nie odebrałam tego personalnie, myslałam po prostu, że odnosisz się do tego wątku i tego, co zostało w nim napisane wczesniej.
Ktoś inny jest tutaj od puszczania fochów ;).
Nie, nie odebrałam tego personalnie, myslałam po prostu, że odnosisz się do tego wątku i tego, co zostało w nim napisane wczesniej.
Ktoś inny jest tutaj od puszczania fochów ;).
Nie ponawiaj prosby wiecej, niczym sobie nie zasluzylas na te informacje, poza tym skad sie wzielas, kim jestes, dlaczego mam odpowiadac na Twoje pytanie, dlaczego!!! Nie odpowiadaj, zajmij sie literowka...
Dlatego też między innymi nie chciałabym pracować w żadnym domu opieki. Po odliczeniu utrzymania, to pewnie mniej się zarabia niż w domu prywatnym. A napracować się trzeba pewnie i więcej. Plusem jest, że po 8 godzinach wolne - tylko z wyjazdem do Polski już gorzej, bo miesięczne, czy dwumiesięczne urlopy to już odpadają.
Tak, ale urlopy płatne.
Czym tutaj trzeba sobie zasłużyć na to,żeby uzyskać jakiekolwiek informacje?:)
Po prostu, nie byc wscibskim, ale o tym pisalam w poprzednim poscie, ciekawym owszem:)))
Nie wiem dlaczego tak myślisz ale nie piszę o Tobie.
Piszę ogólnie,na prawdę.
Jeśli mam kogoś konkretnego na myśli to na pewno to zaznaczę:-)
Wiesz mi też proponowano Pflegedienst w Dortmundzie,2000 tys euro na dzień dobry,tylko dlatego,że syn mojego pdp był lekarzem a poza tym pracownicy "tej firmy" potwierdzali moją gotowość do tej pracy...
No i co z tego???
Dortmund=minimum 700 euro za mieszkanie,do tego media i chore babskie przyzwyczajenia...............mowy nie ma:P
Jasna sprawa,nie chodzi tutaj tak do końca o pieniądze,tyle że akord był nie ludzki!!!
Ech,szkoda gadać.
Przepraszam jeśli odebrałaś to personalnie.
Wybacz ale nie uwierze ile ci zaproponowano w Pflegedienst.
Nie jeden raz dziewczyny z Pflege mówiły że niektóre opiekunki z Polski zarabiają więcej niż one.