Jak minął dzień 2

15 maja 2017 19:44 / 4 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Z rowerem mi nie podrodze... :lol3: Tu mam, ale większy ode mnie... :lol3: Mi to by pasował składak, lub taki na trzech kółkach... :lol1:

Oooo.....taki na trzech kółkach co się prawie leży to i mnie by pasował......
15 maja 2017 19:45 / 5 osobom podoba się ten post
nowadanuta

W Niemczech są landy, w których jest tego od zas... i ciut ciut.., ale nie wszędzie jest tak gęsto z tymi trzykołowcami... Z góry przepraszam za mało wykwintny język.., lubię pisać obrazowo ... :-)

Droga koleżanka nie przeprasza. Co prawda mam wstręt do wulgaryzmów oraz celowego obrażania innych, natomiast proszę mnie z tym nie kojarzyć. Jestem zwykłym człowiekiem z budowy, za dużo nasłucham się tego w pracy, możliwe to jest powodem mojego zachowania na forum.
15 maja 2017 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Przyzwoity ale hamulce zgrzypiały. Nie potrzebowałam dzwonka. Wystarczyło, że przyhamowałam i wszyscy się obracali i schodzili z drogi :lol2:

Wiem o czym piszesz, posiadałem kiedyś taki rower.
15 maja 2017 19:51 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

Oooo.....taki na trzech kółkach co się prawie leży to i mnie by pasował......:-)

Handbike to trochę wiecej niż rower kosztuje moja droga. 
15 maja 2017 19:51 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

Oooo.....taki na trzech kółkach co się prawie leży to i mnie by pasował......:-)

Ja tam na leżaco jeździć nie chcę... Wolę normalnie... , ale widzieć widziałam i się zastanawiałam jak oni mogą tak na leżąco jeździć...
15 maja 2017 19:55 / 3 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Ja tam na leżaco jeździć nie chcę... :lol1: Wolę normalnie... :lol3:, ale widzieć widziałam i się zastanawiałam jak oni mogą tak na leżąco jeździć... :lol3:

DanusiuNowa popraw się kochana. Te hadbiki to na ogół dla niepełnosprawnych są i dlatego tak sobie leżą. Bo nogi mają niesprawne 
15 maja 2017 19:56 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Handbike to trochę wiecej niż rower kosztuje moja droga. :jazda na rowerze:

Zdaje sobie sprawę.....również taki z silniczkiem jest o wiele droższy od normalnego....ale jaki komfort.....
Pod górkę....pyk.....przełączam sobie i jadeeeee........bez zadyszki i bólu nóg......
15 maja 2017 19:58 / 4 osobom podoba się ten post
MeryKy

DanusiuNowa popraw się kochana. Te hadbiki to na ogół dla niepełnosprawnych są i dlatego tak sobie leżą. Bo nogi mają niesprawne :na wozku2:

A ja widziałam faceta, który sobie w pozycji półleżącej pedałował nogami.....te ręczne są dla inwalidów.
15 maja 2017 20:02 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

DanusiuNowa popraw się kochana. Te hadbiki to na ogół dla niepełnosprawnych są i dlatego tak sobie leżą. Bo nogi mają niesprawne :na wozku2:

Widziałam takiego co jeździł na leżąco, ale nogami kręcił... To był sąsiad mojej byłej pdp... Tez tak dość starszy pan Na normalnym rowerze też go widywałam... Myslę, że ten to akurat dla szpanu... czy co ...))))
15 maja 2017 20:04 / 4 osobom podoba się ten post
ewa59

A ja widziałam faceta, który sobie w pozycji półleżącej pedałował nogami.....te ręczne są dla inwalidów.

To ja takiego nie widziałam, ze leży i pedałuje. Ale z pewnością pojazdy rowerowe obfitują w róznorodne pedały 
15 maja 2017 20:11 / 6 osobom podoba się ten post
MeryKy

To ja takiego nie widziałam, ze leży i pedałuje. Ale z pewnością pojazdy rowerowe obfitują w róznorodne pedały :lol2:

Kiedyś , gdzieś mi mignęło takie coś , że lezy a właściwie leżało dwóch ( musi się przewrócili ) i próbowali pedałować . Nie oglądnęłam jednak tego filmu do końca . Przyrodniczy taki był .
15 maja 2017 20:15 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kiedyś , gdzieś mi mignęło takie coś , że lezy a właściwie leżało dwóch ( musi się przewrócili ) i próbowali pedałować . Nie oglądnęłam jednak tego filmu do końca . Przyrodniczy taki był .

Baśka... Ty nie tą telewizję oglądasz... Bosze... gdzie te oczy Cię niosą...
15 maja 2017 20:32 / 6 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Baśka... :lol3: Ty nie tą telewizję oglądasz... :lol1: Bosze... gdzie te oczy Cię niosą... :lol1::lol3:

A potem się dziwi że ja się niegrzeczną dziewczynką zrobiłam. ....
Przykład idzie z góry. 
15 maja 2017 20:39 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara48

A potem się dziwi że ja się niegrzeczną dziewczynką zrobiłam. ....
Przykład idzie z góry. 

Ja tez przy niej...   Umie ta nasza Baśka człowiekowi rozwiązać język...
15 maja 2017 20:39 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Baśka....to nie był film o rowerach tylko o częściach do nich......o pedałach